Barça Lassa - Zalgiris Kaunas: Objectiu seguir sumant

Barça Lassa - Zalgiris Kaunas: Objectiu seguir sumant

Els de Pesic busquen el 13è triomf de la temporada contra un Zalgiris que està lluitant per entrar a les posicions de Play-off

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el Zalgiris de Kaunas en la que serà la 22a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que en el partit de la primera volta van superar el conjunt lituà a la pròrroga per 85-88, volen seguir sumant per mantenir-se en la part alta de la taula –actualment 5è amb 12 triomfs i 9 derrotes-.

El rival

Compta amb un equip de gran nivell que combina joventut i experiència. El seu jugador més destacat és el pivot Brandon Davies, amb 14,3 punts i 5,7 rebots per partit, seguit de Nate Wolters, amb 12,1 punts. L’equip que entrena l’exblaugrana Sarunas Jasikevicius també té jugadors que poden sobresortir en qualsevol moment com White (8,7), Grigonis (8,1 punts), Jankunas (6,8), Milaknis (6,5), Ulanovas (6,4), Walton, Thompson o Kavaliauskas.

El Barça

Arriba a la cita amb tots els jugadors disponibles i després d’haver sumat una gran victòria a la pista de l’Olympiacos que l’ha situat en el cinquè lloc i amb el ‘basket-average’ a favor. Els homes de Pesic no se’n refien del moment de l’equip lituà ja que gran part dels partits que ha perdut han estat amb una diferència mínima.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut