Local

Leo Santana, dubte contra Jaén

El brasiler ha tornat de la selecció amb molèsties a l’adductor de la cuixa esquerra i la seva evolució marcarà la disponibilitat per al proper partit

Bones notícies respecte a la lesió que va patir Leo Santana en el partit que enfrontava a les seleccions del Brasil i d’Espanya el diumenge passat a Càceres. Les proves descarten un trencament muscular i el jugador no està descartat per al partit de diumenge contra el Jaén. El brasiler té molèsties a l’adductor de la cuixa esquerra i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers entrenaments i partits.

Tornada progressiva dels internacionals

Els internacionals espanyols i brasilers s’incorporaran progressivament al grup després de disputar 4 amistosos de màxima exigència en els darrers 10 dies. Adolfo i Arthur, que han disputat menys minuts, tornaran aquest mateix dijous als entrenaments. En canvi, la resta tornaran a la feina el proper divendres. És el cas de Lozano, Aicardo, Juanjo, Dyego i Ferrao. D’aquesta manera Plaza tindrà només dues sessions amb la plantilla al complet per preparar l’exigent partit de la propera jornada contra el Jaén (diumenge, 17h, Palau Blaugrana).

Més notícies aquí