Invitacions per al partit contra el Valladolid per als socis no abonats

Invitacions per al partit contra el Valladolid per als socis no abonats

Aquestes localitats dels abonaments suspesos a causa de l’acció antifrau es poden sol·licitar del dijous 7 de febrer i fins al dilluns dia 11 a les 19 h

A partir d’aquest dijous 7 de febrer a les 10.00 h i fins al dilluns dia 11 a les 19.00 h, els socis del FC Barcelona sense abonament al Camp Nou poden sol·licitar les seves invitacions per assistir gratuïtament al partit de Lliga que el Barça jugarà a l'Estadi davant el Valladolid el dissabte 16 de febrer a les 20.45 h.

Aquestes localitats corresponen als abonaments suspesos actualment a causa de l’acció antifrau que va efectuar el Club en el Clàssic de la temporada passada al Camp Nou i que es posen a disposició de tots els socis no abonats majors de 14 anys i amb un mínim d'un any d’antiguitat de soci. Aquestes invitacions són nominals, personals i intransferibles.

Els interessats a disposar d’aquestes invitacions gratuïtes han de fer la petició a través d’un formulari que han d’omplir durant el període de sol·licitud, que acabarà dilluns. A aquest formulari s’hi podrà accedir des de l’enllaç següent:

INVITACIONS BARÇA-VALLADOLID PER A SOCIS NO ABONATS

En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions ofertes, es farà un sorteig entre tots els socis sol·licitants.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic. Aquestes entrades seran nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que no facin ús de les seves invitacions no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’anirà reduint progressivament, a mesura que els abonats sancionats vagin exhaurint el seu termini de suspensió.  

Condicions per accedir a l’Estadi amb l’entrada

Els socis guanyadors rebran un correu electrònic a partir de 48 hores abans de l’inici del partit amb l’entrada gratuïta (amb la localitat ja assignada).

S’haurà d’accedir a l’Estadi obligatòriament per l’accés que s’indiqui a l’entrada, que serà el número 4 del Gol Nord. Allà es farà un control d’identitat del soci, que haurà de mostrar el carnet de soci i el DNI o document identificatiu. 

En el cas que el soci agraciat no sigui el que accedeix a l’Estadi, se li denegarà l’accés.
No s’acceptaran autoritzacions ni cessions.

Calendari per sol·licitar les invitacions

Partits cap de setmana  

Obertura formulari Dijous setmana anterior partit
Tancament formulari Dilluns setmana partit
Sorteig (si és necessari) Dimarts setmana partit
Comunicació Dimarts/dimecres setmana partit


Partits entre setmana

Obertura formulari  Dilluns setmana anterior
Tancament formulari  Dimecres setmana anterior
Sorteig (si és necessari) Dijous setmana anterior
Comunicació  Dijous/divendres setmana anterior
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut