Acord per a la cessió de Nemanja Ilic

Acord per a la cessió de Nemanja Ilic

L’extrem esquerre serbi de 28 anys arriba del Fenix Toulouse francès fins al final de temporada per cobrir la baixa de llarga durada del danès Casper Mortensen

El Barça Lassa d’handbol ha arribat a un acord amb el Fenix Toulouse HB per a la cessió de Nemanja Ilic fins a final de temporada. L’extrem esquerre va néixer a Belgrad (Sèrbia) l’11 de maig del 1990, mesura 176 cm i pesa 74 kg. Ilic arriba al conjunt blaugrana per cobrir la baixa de llarga durada del danès Casper Mortensen.

Nemanja Ilic va començar la seva carrera al RK Partizan de la capital sèrbia, amb qui va arribar a jugar la Lliga de Campions la temporada 2012/13. El 2013 l’extrem va signar pel Toulouse de la Lliga francesa, amb qui s’ha convertit en un jugador clau. Aquesta temporada, el serbi ha marcat un total de 72 gols en 13 partits amb una eficàcia del 73% de cara a porteria.

El nou jugador blaugrana podria debutar aquest mateix dissabte com a blaugrana a la pista del Telekom Veszprém, en el duel de l’11a jornada de la Lliga de Campions que reprendrà la màxima competició europea amb el Barça Lassa al capdavant del grup A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut