El filial supera l’AEM i es col·loca tercer

El filial supera l’AEM i es col·loca tercer

Nou ple de victòries i algunes d’elles de molt importants en el planter femení de futbol

Un altre cap de setmana de quatre victòries en els quatre equips de base femenins. En aquesta ocasió, dues d’elles, com la del filial i del Juvenil-Cadet, amb un valor afegit. A continuació repassem els partits:

Barça B – AEM Lleida (2-1)
En un duel clau per a les posicions d’ascens a la futura Primera Divisió B, el filial va vèncer l’AEM i li va arrabassar la tercera posició. Una victòria molt treballada i justa. I això que, malgrat que les culers van portar el pes del partit en tot moment, van ser les visitants les que es van avançar a l’última jugada del primer temps. Un gran gol a la represa de Carla Armengol, en estat de gràcia aquesta temporada de cara a porta, va tornar les esperances a les de Jordi Ventura i el 2-1 de Claudia Pina al minut 76 va materialitzar la superioritat culer. Ara el Barça és tercer del grup tercer de la Segona Divisió amb dos punts d’avantatge al mateix AEM i al Collerense.

PB La Roca – Juvenil-Cadet (0-1)
Visitaven les de Pablo Álvarez a l’únic equip que els hi havia pogut esgarrapar dos punts, en el duel de la primera volta a la Ciutat Esportiva (0-0). Com llavors, el conjunt barcelonista es va trobar a un rival molt rocós, que finalment va poder batre una oportunista Laura Mas Berenguer ja ben entrada la segona part. Un gol d’or per mantenir els tres punts per sobre el segon, l’Espanyol.

Infantil – Martorell (11-1)
Molt més còmode va ser el triomf de les de Jesús López a Sant Joan Despí. La golejada es va gestar principalment en una segona part d’allau blaugrana. Laia Martret (3), Andrea Cano (3), Martina Pubill (2), Emma Gálvez (2) i Meritxell Martín van ser les autores dels gols locals. L’equip és líder amb 14 victòries en 14 jornades i vuit punts més que el segon (amb un partit menys).

Escola Esportiva Llor – Aleví (1-10)
Un resultat molt similar el va obtenir el quadre entrenat per Jaume Comellas a Sant Boi de Llobregat. Aquest cop, la maquinària anotadora va trigar més a engreixar-se i va ser a partir del tercer període quan les blaugranes es van escapar. Celia Segura (3), Lorena Cubo (3), Nerea Sánchez (2), Laura Martín i Gadea Blanco van ser les realitzadores visitants. Quinzena victòria en quinze jornades a la Tercera Divisió Aleví masculina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut