Lasse Andersson: “La pista del Conca sempre és difícil”

Lasse Andersson: “La pista del Conca sempre és difícil”

El lateral blaugrana ha atès Barça TV abans de viatjar a terres manxegues per afrontar el primer desplaçament de l’any contra un altre equip que disputa competició europea

El Barça Lassa afronta aquest dimarts la jornada 17 de la Lliga Asobal en el primer desplaçament de l’any 2019. Després de reprendre la competició amb una àmplia victòria contra el Secin Group Alcobendas al Palau Blaugrana (38-22), els blaugranes viatgen a Conca per enfrontar-se al Liberbank Conca, l’actual setè classificat de la Lliga Asobal, amb l’objectiu de mantenir la seva condició d’invictes al capdavant de la taula. 

L’equip s’ha entrenat aquest dilluns just abans de viatjar, i en acabar la sessió Lasse Andersson ha atès Barça TV per explicar les sensacions de l’equip de cara al partit. “Hem fet un bon entrenament i anem a Conca per guanyar, com sempre. Sabem que sempre és una pista difícil, els últims anys ens ha costat guanyar, però hi anem amb tot”. El lateral ha recordat els últims enfrontaments a El Sargal, en especial l’últim, igual de dur que exitós. I és que la temporada passada el Barça Lassa es va proclamar matemàticament campió de la Lliga a Conca, amb un triomf  molt treballat, per 27-30.

El partit precedirà el retorn de la Lliga de Campions, en què el Barça Lassa també voldrà reprendre els bons resultats a Europa. “És important que els mundialistes també vagin entrant de nou a l’equip”, ha explicat un Andersson que tindrà un paper important sobre la pista en les properes setmanes. Abans, però, l’equip se centra en la Lliga. “El Conca té jugadors molt diferents que poden fer moltes coses, i l’ambient és fantàstic”, ha advertit el danès. Tot i així, confia a aconseguir un nou triomf: “Esperem que sigui un bon partit per a nosaltres”.

L’equip viatja aquest dilluns cap a Conca, on arribarà al vespre. El partit es disputarà aquest dimarts a les 20.00 hores i es podrà seguir a través de l’aplicació de LaLigaSportsTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut