L’Atlètic de Madrid, el rival a semis de la Copa de la Reina

L’Atlètic de Madrid, el rival a semis de la Copa de la Reina

Es reeditarà la final de les últimes tres edicions, en un duel a partit únic al camp de les blanc-i-vermelles el 17 de febrer

L’Atlètic de Madrid serà el rival del Barça a les semifinals de la Copa de la Reina. L’eliminatòria, a partit únic, es disputarà el 17 de febrer al camp de les matalasseres. Així ho ha deparat el sorteig celebrat aquest dilluns a Granada, la seu de la final, el proper 11 de maig.

D’aquesta manera, es reedita la final de les últimes tres edicions. El Barça es va emportar les del 2017 i 2018, mentre que l’Atlètic es va alçar amb el títol el 2016. Tots dos equips també mantenen un enfrontament estel·lar a la part alta de la classificació de la Lliga.

Serà l’onzena semifinal de Copa consecutiva per a les blaugrana, que han estat campiones en sis ocasions, com el Llevant i l’Espanyol, i busquen ser les reines en solitari. Les avalen els últims sis partits contra les blanc-i-vermelles entre la Lliga i el torneig del KO: tres triomfs i tres empats. Encara en el record hi ha el duel de Lliga de la present temporada al Miniestadi, amb el gol agònic de Toni Duggan (2-1).

Les de Lluís Cortés són a la penúltima ronda després de desfer-se d’Espanyol (2-0) i Madrid (CFF). L’altra semifinal la disputaran el mateix dia la Reial Societat i el Sevilla en terreny basc.

La valoració de l’entrenador Lluís Cortés

“Ens ha tocat a priori el rival més difícil, però la realitat és que els sis últims partits que hem jugat contra elles, en tres els hem guanyat i en tres hem empatat, per tant en els duels directes en els últims anys gairebé sempre hem sortit amb un resultat positiu. És una llàstima que la semifinal no sigui a anada i tornada, perquè seria molt bonic que les dues ciutats poguessin gaudir d’un partit tan important, però ho gaudirem amb la màxima il·lusió, ganes i ambició per ser a la final”.

“Si hagués de triar trobar l’Atlètic de Madrid a les semifinals o la final, personalment prefereixo trobar-me’l ara perquè crec que és un moment en el que estem bé, amb bones sensacions i pot ser un al·licient més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut