Duels importants al Palau abans de la Copa del Rei

Duels importants al Palau abans de la Copa del Rei

Abans de començar a pensar en la Copa els de Pesic reben el Zalgiris i el Fuenlabrada a casa amb el repte de seguir sumant

El Barça Lassa ha tornat aquest dilluns als entrenaments un cop finalitzat el doble viatge a Atenes i Tenerife. Els de Pesic, que reben el dijous 7 al Zalgiris de Kaunas (21h) i el dissabte 9 al Montakit Fuenlabrada (18h), afronten un doble repte al Palau Blaugrana abans de començar a pensar en la Copa del Rei, que es disputarà a Madrid del 14 al 17 de febrer.

Molt en joc

El Barça, que vol seguir amb el marge de dos triomfs en el lideratge de la Lliga, a més de mantenir i/o millorar la seva posició europea, sap de la dificultat dels partits ja que tant lituans com madrilenys també tenen moltes coses en joc.

El Zalgiris Kaunas és el 13è classificat de l’Eurolliga amb un balanç de 8-13, però a tan sols dos triomfs de les posicions de Play-off. Per tant, també és un duel clau per a l’equip lituà que es troba immers en la lluita per entrar en els quarts de final de la competició. Cal recordar que en el partit de la primera volta el Barça Lassa va vèncer al Zalgirio Arena per 85-88 en un matx que es va decidir a la pròrroga.

El Montakit Fuenlabrada, per la seva banda, va vèncer el passat cap de setmana a la Lliga Endesa contra el Movistar Estudiantes i va sumar la 7a victòria a la Lliga (93-92). El conjunt madrileny té dos triomfs més que en el penúltim classificat i es troba immers en la lluita per la permanència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut