El Barça, campió de la Copa del Rei per tercer any consecutiu

El Barça, campió de la Copa del Rei per tercer any consecutiu

Els blaugranes s’han imposat amb claredat en categoria masculina. En la femenina, el Barça s’ha quedat a només dos punts de reeditar el doblet d’ara fa dues temporades

Un cop més el Barça d’atletisme ha demostrat per què és el campió de Copes. Els blaugranes s’han imposat amb claredat en categoria masculina i han aconseguit el títol de la Copa del Rei per tercer any consecutiu. 

El Barça ha dominat la competició amb total claredat i ha acabat entre els tres primers en un total de 12 proves: set primers llocs, tres segons i dos tercers. Aquests resultats, sumats a un quart lloc, han portat el Barça fins als 94 punts, molt per sobre dels 79 del Playas de Castelló.

Entre les actuacions més destacades hi ha la de Dídac Salas, nomenat millor atleta de la competició, que ha passat per sobre del llistó dels 5,45 metres en la prova de salt de perxa. També cal destacar la primera aparició d’Álex Quiñónez en una Copa del Rei com a atleta del Barça. L’equatorià ha aturat el cronòmetre dels 200 metres en els 21,12 segons.

A les portes d'un nou doblet

Pel que fa a la categoria femenina, el Barça s’ha quedat a tocar d’un nou doblet històric. Les atletes blaugrana han estat capaces de sumar un total de 77 punts i s’han quedat a només dos del València Esports.

El Barça ha pujat al podi en nou proves (1 primer, 4 segons i 4 tercers), però, en una competició amb força errors per part de tots els equips, la balança s’ha acabat decantant pel conjunt valencià.

Cal destacar l’actuació de Jaël Bestué, que ha signat un espectacular temps de 23,67 en els 200, un registre que estableix un nou rècord d’Espanya Júnior i el rècord absolut de Catalunya d’aquesta distància.

 

IMG_0418

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut