Barça Lassa B – Melilla Baloncesto (60-78): Sense opció

Els blaugranes no poden superar un dels aspirants a lluitar per la Lliga Endesa

El Barça Lassa B arribava al partit amb la necessitat de sumar victòries per sortir de la part baixa de la taula, i els de Melilla, amb l’objectiu de situar-se en zona de play-off i treure’s el mal gust de boca que va deixar el triomf blaugrana, a la primera volta, per 63 a 95. Al final, la qualitat dels visitants i el seu treball defensiu no van permetre que el triomf es quedés a Sant Joan Despí.

Domini visitant

Les coses no començaven bé per als joves barcelonistes. Un Melilla que sortia encertat de cara a cistella, amb el seu pivot Dos Anjos al capdavant, assolia una diferència de 9 punts (8-17) en els primers sis minuts de joc. El ritme de joc era dels visitants, que tancaven el quart amb 19 a 29 favorable.

Els del nord d’Àfrica imposaven la seva qualitat física per continuar al capdavant al marcador (24-35) al minut 14. El ritme del duel era molt intens i els blaugranes plantaven cara, tot i no retallar diferències (26-37) al minut 17. Els de Melilla es mostraven sòlids, i un 30 a 43 al descans era testimoni del que s’havia vist sobre el pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Lluita sense recompensa

Al tercer quart, tot i els intents dels blaugranes per canviar la tendència, el Melilla continuava dominant en el joc i es distanciava per 36 a 55 al minut 25. Ocampo movia la banqueta per cercar el ritme adequat, però, tot i l’esforç dels culers, aquests no podien fer front a l’encert visitant i el quart finalitzava amb 44 a 62.

La sortida del darrer quart va veure els millor moments dels blaugranes, amb un parcial inicial de 5 a 0 que els acostava a 13 punts a més de vuit minuts per jugar-se. L’ofici dels de Melilla era molt gran, i de nou, a sis minuts del final, marxaven per 19 punts al marcador (50-69). Els darrers minuts no tindrien gaire més significació i el Melilla Baloncesto s’enduria el triomf.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Melilla Baloncesto (60-78)