No renuncien a la victòria

No renuncien a la victòria

El Barça de voleibol buscarà sorprendre al Textil per sumar tres punts que li permetin sortir de la zona de descens. Les noies, visiten el Logronyo amb l’objectiu de mantenir-se en la lluita per la segona posició

Nova final per al conjunt dirigit per David Lorente que confia en treure un bon resultat de la pista del Textil. Els blaugranes, que han millorat el seu joc en les últimes jornades, visiten el fortí de Matilde de la Torre davant un rival que ja frega la permanència.

Una situació diferent és la que viu el Barça. Els de David Lorente segueixen ficats en la lluita per la permanència gràcies a la victòria de fa dues jornades, que permeten a l’equip mantenir-se empatat a punts amb el CV Manacor, desè amb 11 punts. De fet, serà la propera jornada quan el Barça i el Manacor es veuran les cares en un enfrontament vital, que no decisiu, per decidir quins equips acaben mantenint la categoria.

Una prova per la Copa

Qui tampoc renuncia a donar la sorpresa és el CVB Barça, que visitarà aquesta tarda la pista de les líders de la Sueperlliga Femenina. El Logronyo, primer amb 39 punts, només ha perdut en una ocasió aquesta temporada. Va ser fa dues setmanes, quan les de La Rioja van caure a la pista del Palmas per 3-1. Aquest resultat, obliga al Barça a lluitar per donar la sorpresa si vol mantenir les seves opcions de finalitzar en segona posició la fase regular. Ara mateix, el conjunt dirigit per Hugo Gottuzo és tercer amb 32 punts, a un del Las Palmas i a set del Logronyo.

L’enfrontament, a més de ser vital per les opcions del Barça per a finalitzar la fase regular en segona posició, també serà una prova per la Copa de la Reina. Les blaugranes, ja classificades per les semifinals -gràcies al seu segon lloc al final de la primera volta- es trobaran amb el més que possible rival d’una hipotètica final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut