Barça - Club de Campo: es reprèn el joc

Barça - Club de Campo: es reprèn el joc

El Barça torna a la competició després de l’aturada pel mundial. Els blaugranes reben al tot poderós Club de Campo

No hi ha millor rival per retornar a la competició. El Barça rebrà aquest dissabte el Club de Campo en el retorn a la competició, després de l’aturada pel mundial. Un enfrontament que fa que no s’hagin de buscar al·licients per anar fins al Pau Negre per veure el conjunt d’Oriol Torras.

Sumar per tornar amb bon peu

Els blaugranes arriben al partit en vuitena posició amb set punts, a només un del Tenis que és el setè classificat. En l’última jornada, el passat mes d’octubre, el Barça es va imposar al Línia 22 per 3-1, una victòria que va permetre agafar aire abans de la cita mundial. Per la seva banda, els madrilenys són quarts amb 17 punts després que perdessin davant el Júnior en l’última jornada.

El partit, corresponent a la desena jornada de lliga, ha de servir perquè el conjunt dirigit per Oriol Torras segueixi la bona dinàmica amb la qual el Barça havia entrat. Una victòria dels catalans, podria treure al Barça de la zona de descens, aprofitant que el Jolaseta i el Tennis -rivals directes del Barça- també tindran enfrontaments complicats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut