PRÈVIA - El Palau torna a viure l’handbol

PRÈVIA - El Palau torna a viure l’handbol

Després de l’aturada per la disputa del Mundial, el Barça Lassa reprèn la Lliga Asobal rebent el Secin Group Alcobendas amb baixes importants però amb l’objectiu de recuperar les sensacions anteriors

Han passat 51 dies des de l’últim partit del Barça Lassa d’handbol al Palau Blaugrana, i quasi dos mesos després l’equip de Xavi Pascual tornarà a jugar a casa. Entremig hi ha hagut una Copa Asobal guanyada i l’aturada de gener per a la disputa del Mundial de seleccions. Ara, un cop els internacionals ja s’han reincorporat a l’equip, es reprèn la Lliga Asobal amb la visita aquest divendres del Secin Group Alcobendas al Palau (19:00h, Gol/LaLigaTV).

El líder de la Lliga tornarà a la pista amb l’objectiu de reprendre les bones sensacions d’abans de l’aturada, en què s’havien sumat 15 victòries en els 15 partits de la competició regular, a més de la ratxa de nou triomfs consecutius a la Lliga de Campions. Ara, però, el Barça Lassa afronta la segona meitat de la temporada amb tres lesions importants. Un cop fetes les proves corresponents, s’han confirmat les lesions de Casper Mortensen, Aron Pálmarsson i Cédric Sorhaindo. Els efectes negatius del Mundial. El danès té una lesió meniscal del genoll esquerre i haurà de passar pel quiròfan; l’islandès té una lesió muscular a l’adductor de la cama dreta i estarà tres setmanes de baixa, mentre que el francès té una lesió miotendinosa a la cama dreta que el mantindrà fora de les pistes durant sis setmanes.

Amb tot això, Xavi Pascual, que va ser molt crític amb la selecció danesa per la gestió de la lesió de Mortensen, disposa de 14 jugadors del primer equip, i va confirmar davant dels mitjans que els joves Àlex Pascual i Juri Knorr completaran la convocatòria per rebre l’Alcobendas. El tècnic es va mostrar preocupat pel fet que els jugadors tornin a centrar-se en la competició després del Mundial, tot i que confia en que tothom farà un esforç.

El conjunt madrileny arribarà al Palau en última posició de la taula. En el duel inaugural de la primera volta, el Barça Lassa es va imposar amb claredat a Alcobendas per 24-50.

Quan el Barça Lassa torni a la competició, el calendari que li espera és d’allò més exigent. La propera setmana ja afrontarà dos partits a domicili en pocs dies. Primer, a Conca, a la Lliga Asobal, i després a Veszprém en el retorn de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut