El Palau Blaugrana acollirà el Mundial masculí i femení d’hoquei patins

El Palau Blaugrana acollirà el Mundial masculí i femení d’hoquei patins

El FC Barcelona i els World Roller Games han arribat a un acord per a l’ús de la instal·lació entre el 7 i el 14 de juliol

El Palau Blaugrana serà la seu del Campionat del Món masculí i femení d’hoquei patins, que se celebrarà entre el 7 i el 14 de juliol en el marc dels World Roller Games. El FC Barcelona i l’organització de l’esdeveniment esportiu han acordat que la instal·lació barcelonista pugui acollir els quarts de final, les semifinals i la final del campionat masculí i femení.  

Amb el Palau Blaugrana –inaugurat el 1971 i amb capacitat per a 7.585 espectadors– com una de les seus del World Roller Games, el FC Barcelona demostra la seva implicació amb els esdeveniments que es realitzen a la ciutat comtal i, en concret, amb un esport tan nostrat com l’hoquei patins. Les altres seus de la modalitat d’hoquei patins són Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat i Terrassa, mentre que els altres 10 campionats del món que se celebraran a Barcelona són: Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Roller Derby, Scooter, Skateboard i Velocitat.

La primera entrada, amb Pau Bargalló i Sergi Roberto

Les entrades per als nombrosos partits que es jugaran al Palau Blaugrana ja estan a la venda al lloc web wrg2019.com. Recentment, Pau Bargalló va entregar la primera entrada al futbolista Sergi Robert, en una trobada realitzada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El blaugrana Pau Bargalló també és el capità de la selecció espanyola, campiona dels World Roller Games celebrats a la Xina el 2017 i de l’últim Europeu celebrat a la Corunya. A la plantilla blaugrana també hi ha els internacionals Ignacio Alabart, Nil Roca i Sergi Fernández, a més del capità portuguès João Rodrigues i dels argentins Pablo Álvarez i Matias Pascual.

Els precedents: 1979 i 1992

Aquesta no serà la primera ocasió que el Palau Blaugrana aculli una competició oficial de seleccions d’hoquei patins: el 1979 es va realitzar el Campionat d’Europa (Espanya va ser la campiona) i el 1992 es va celebrar la final dels Jocs Olímpics (l’hoquei patins va ser esport d’exhibició i Argentina va penjar-se la medalla d’or).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut