PRÈVIA  - Un clàssic sense descans!

PRÈVIA - Un clàssic sense descans!

(21.15 hores, Esport3) El Barça Lassa rep el Liceo en un partit amb molta transcendència a l’OK Lliga

Després del gran triomf europeu d’aquest dissabte contra l’Oliveirense, el Palau Blaugrana torna a acollir una altra nit màgica. En aquest cas, tot un clàssic de l’OK Lliga (21.15 hores, Esport3) contra el Deportivo Liceo que arriba en la primera jornada de la segona volta. A la classificació, els gallecs es troben en segona posició i amb quatre punts menys.

El Barça Lassa ha realitzat aquest dilluns l’únic entrenament previ a la visita “d’un equip boníssim, que és el que més està competint la Lliga i que vindrà al Palau amb la idea de treure els tres punts”, ha dit Edu Castro, subratllant que “és l’equip que ens ha tret l’únic títol que hem perdut aquesta temporada”.

El Deportivo Liceo, de la seva banda, va perdre dissabte a Lisboa contra l’Sporting (6-4) i ha viatjat cap a Catalunya amb el reforç de l'argentí Martín Payero. El màxim golejador de l’equip és el francès Carlo Di Benedetto (20 gols), seguit pels exblaugranes Edu Lamas (13) i Sergi Miras (12). A banda del porter Xavi Malian, Els altres jugadors a tenir en compte són Dava Torres, Marc Coy, Josep Lamas i el jove argentí Facundo Bridge.

Matias Pascual “Serà un partit exigent i molt bonic de veure per a la gent”

Edu Castro ha destacat que “l’Oliveirense i el Liceo tenen molts punts en comú” i que l’equip “ha de ser igual d’intens, d’insistent i que ha de creure en el que fem”. Matias Pascual, a banda, també ha comentat que “serà un partit molt exigent i molt bonic de veure per a la gent”. “És un partit molt important per a nosatres, tot i que no és definitiu”, ha conclòs l’argentí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut