PRÈVIA – El Palau té la paraula a Europa!

PRÈVIA – El Palau té la paraula a Europa!

(19.00 hores, Barça TV) El Barça Lassa rep l’Oliveirense en un partit amb molt en joc

Classificar-se per als quarts de final és el primer objectiu del Barça Lassa a la Lliga Europea. I, si pot ser, com a primer del grup A. Per aconseguir-ho cal superar obstacles d’alta dificultat com el d’aquest dissabte al Palau (19.00 hores, Barça TV, fcbarcelona.cat i Facebook FCB Hoquei).

L’Oliveirense és un equip boníssim, que té molta experiència, molt nivell i que sap com fer-nos mal”, ha afirmat Edu Castro, tot recordant el 4-2 de la primera volta de la fase de grups. Va ser la primera derrota en les dues últimes temporades a Europa, i també provoca que el Barça Lassa hagi de guanyar de més de dos gols per tenir el goal-average a favor en cas d’empat. El Follonica, també amb sis punts, rep el Quévert francès.

L’equip portuguès, que s’ha entrenat aquest divendres al Palau, ha aterrat a Barcelona amb exblaugranes amb un passat recent al Club, com és el cas de Xavi Barroso i de Marc Torra. “Tenen jugadors amb l’experiència de saber jugar al Palau”. És per això que Edu Castro ha destacat: “Som conscienciats de la setmana que tenim (el Liceo visita el Palau dimarts) i fem una crida a l’afició perquè són dels millors partits que es poden veure a Europa”.

“Esperem trobar-nos un Palau ple”

Pablo Álvarez

Davant dels mitjans de comunicació, el davanter argentí també ha destacat la importància del duel contra “un equip molt competitiu i amb molta qualitat”. “El poder ofensiu de l’Oliveirense és el seu principal perill”, ha afegit, tot parlant del líder de la Lliga portuguesa. “Esperem trobar-nos un Palau ple i que la gent ens vingui a fer costat”.

Homenatge a Egurrola

Minuts abans del partit el Barça Lassa realitzarà un merescut acte de reconeixement al capità Aitor Egurrola pels seus 20 anys al primer equip. El Pop va debutar el 31 d’octubre del 1998 i acumula 69 títols al seu palmarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut