El Barça Lassa mostra el segon triplet del 2018 al Camp Nou

El Barça Lassa mostra el segon triplet del 2018 al Camp Nou

L’equip ha entrat a la gespa del Camp Nou amb els trofeus de la Lliga Catalana, de la Continental i de la Intercontinental

Després d’haver conquerit la temporada passada el triplet de Lliga, Copa i Champions (després d’onze anys), aquest curs 2018/19 ha començat d’una manera molt positiva, amb un segon triplet format per la Lliga Catalana, la Copa Continental i la Copa Intercontinental. I, com indiquen els bons costums, els trofeus s’han exposat davant l’afició del Camp Nou minuts abans d’iniciar-se el Barça – Eibar al Camp Nou.

La plantilla al complet, el cos tècnic encapçalat per Edu Castro i el mànager esportiu, Toni Miró, s’han fet una fotografia a la gespa de l’Estadi amb les tres Copes. Miró, Castro i el capità Egurrola també han presenciat el partit de futbol des de la Llotja President Suñol, on també s’han fotografiat amb el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el president Josep Maria Bartomeu i els membres de la comissió esportiva Xavi Bosch, Dani Vives i Esteve Pérez.

llotja camp nou intercontinental eibar

La Lliga Catalana es va aconseguir l’11 de setembre contra el Lleida (1-0); la Continental es va assolir a Barcelos el 30 de setembre en una final contra el Porto decidida a la tanda de penals, i la Intercontinental es va guanyar a San Juan (Argentina) en una nova gran final contra el Porto en que es va haver de jugar la pròrroga (5-4).

Tres reptes per acabar la temporada

El Barça Lassa té per endavant els tres títols més importants de la temporada. A l’OK Lliga ha acabat la primera volta en primera posició, amb quatre punts més que el Liceo (rival al Palau el proper dimarts 22). La Copa del Rei es jugarà entre el 21 i el 24 de febrer a Reus. I, a la fase de grups Lliga Europea, l’equip està empatat a sis punts amb el Follonica i l’Oliveirense. Els portuguesos són el proper equip que visitarà el Palau, en un duel decisiu que es jugarà el dissabte 19 de gener (19.00 hores). Abans del matx es farà un homenatge a Aitor Egurrola pels seus 20 anys al primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut