PRÈVIA - La primera volta de l’OK Lliga acaba al Palau!

PRÈVIA - La primera volta de l’OK Lliga acaba al Palau!

(20.00 hores, Barça TV) El Barça Lassa rep l’Alcobendas amb l’objectiu d’acabar la primera volta amb un triomf

L’OK Lliga arriba al final de la primera volta aquest dissabte (20.00 hores, Barça TV) en una jornada unificada en què el Barça Lassa rep l’Alcobendas. Els barcelonistes, que encadenen dos empats contra Reus (4-4) i Lleida (3-3), tenen quatre punts més que el Liceo i, per tant, són campions d’hivern. El més important, segons paraules d’Edu Castro, és “tornar a guanyar; és el que ens demanem nosaltres mateixos”. “Si guanyem acabarem la primera volta millor que l’any passat”.

L’Alcobendas, equip ascendit aquest curs, es presenta al Palau Blaugrana amb opcions de classificar-se per a la Copa del Rei. Per fer-ho necessita guanyar i que Voltregà, Calafell i Lloret no ho facin. També es classificarien amb un empat si els tres clubs esmentats no puntuen.

El tècnic Edu Castro ha explicat que l’Alcobendas “és un rival complicat, que juga molt directe de cara a porteria, amb molta intensitat i que et porta al límit en moltes situacions en defensa”.

“L’Alcobendas està plantant cara en tots els partits”

Ignacio Alabart

El jugador gallec també ha destacat que l’Alcobendas “està plantant cara en tots els partits” i que “s’ho jugaran tot” per estar a la Copa. “Haurem de fer un bon partit per aconseguir els tres punts a casa”, ha dit Alabart, fent autocrítica després del duel contra el Lleida. I ha afegit: “Som conscients del que podem millorar”.

Dirigit pel gallec Marcos Rey, l’Alcobendas té l’asturià Gonzalo Pérez i el madrileny Marcos López com els homes més golejadors de l’equip, amb 14 i 12 dianes, respectivament. Els àrbitres de l’enfrontament seran Josep Gómez i Cristian Garcia.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut