Aitor Egurrola serà homenatjat pels seus 20 anys al primer equip

Aitor Egurrola serà homenatjat pels seus 20 anys al primer equip

L’acte es farà el 19 de gener a les 18.45 hores, just abans de l’inici del duel contra l’Oliveirense

Aitor Egurrola, el capità del Barça Lassa, és l’esportista en actiu del FC Barcelona que encadena més temps en un primer equip. Per ser concrets: 20 anys! I això es mereix un bon reconeixement, que tindrà lloc el dissabte 19 de gener (18.45 hores), just abans de l’inici del transcendental duel de Lliga Europea contra l’Oliveirense portuguès.

El Pop, de 38 anys, va arribar a la base blaugrana a l’estiu del 1995, i el debut amb el primer equip va produir-se el 31 d’octubre del 1998, en un Liceo – Barça a Riazor (2-2). Vint anys i dos mesos després, Egurrola és el jugador en actiu amb més títols com a blaugrana (69), el que té més Lligues Europees (11), més Continentals (11) i més OK Lligues (18).

La història del seu debut de matrícula ha quedat explicada en el següent i complet documental de Barça TV.

Un partit amb molt en joc

L’homenatge a Aitor Egurrola serà el preludi d’un partit molt important en la lluita pel liderat del Grup A de la Lliga Europea (triple empat a sis punts amb Oliveirense i Follonica) i per a la classificació per als quarts de final. A Portugal es va caure 4-2 i, per a tenir el goal-average a favor, s’ha de guanyar de més de dos gols. També serà una ocasió per veure en acció, sobre el parquet del Palau, els exblaugranes Marc Torra i Xavi Barroso.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut