Barça Lassa – Lleida Llista Blava: Un punt per començar l’any (3-3)

Barça Lassa – Lleida Llista Blava: Un punt per començar l’any (3-3)

Els d’Edu Castro empaten el partit després de marxar al descans guanyant 2-0

Un punt en el primer partit del 2019. El Barça Lassa no ha pogut passar de l’empat (3-3) contra el Lleida Llista Blava tot i marxar al descans guanyant per 2-0 en el duel de l’OK Lliga corresponent a la penúltima jornada de la primera volta, ajornat per la disputa de la Copa Intercontinental. Els blaugranes no han pogut mantenir el gran joc desplegat a la primera meitat i han vist com la defensa dels lleidatans els permetia capgirar el marcador. Els golejadors culers han estat Sergi Panadero, Ignacio Alabart i Pablo Álvarez.

Inici de partit immillorable per al Barça Lassa. I és que els homes d’Edu Castro s’han avançat molt ràpid al marcador amb un gol de Sergi Panadero. El jugador barcelonista ha sabut aprofitar una bona assistència de Marc Gual i ha desviat la pilota fins al fons de la porteria (1-0, min 4).

Amb el gol, els blaugranes han continuat tenint les millors ocasions de gol, si bé el Lleida també ha posat a prova Sergio Fernández. El porter blaugrana ha aturat totes les aproximacions visitants sense problemes. Al tram final de la primera meitat Alabart ha situat el 2-0 en el marcador amb un fantàstic xut de cullera després d’una bona acció barcelonista (2-0, min 19). Amb aquest resultat el partit ha marxat al descans. 

El Lleida capgira el 2-0

La segona meitat s’ha iniciat amb el conjunt visitant generant més sensació de perill, tot i que els blaugranes no han renunciat a l’atac. El Lleida ha aconseguit retallar diferències després que Xixi Creus superés Sergio Fernández en una acció d’un contra un (2-1, min 34). La insistència del Lleida ha tingut el seu premi, i Bruno Di Benedetto ha situat el 2-2 en una acció al segon pal.

Els blaugranes no trobaven fluïdesa a l’atac i han vist com els visitants generaven ocasions de perill clares. D’aquesta manera, ha arribat el 2-3 del Lleida mentre els xuts culers rebotaven contra la defensa i el porter visitant. César Candanedo ha situat el Lleida per davant en aprofitar una assistència de Xixi Creus. La insistència i el saber fer blaugrana, però, han servit perquè Pablo Álvarez situés novament la igualtat en superar la defensa tancada dels lleidatans, rematant una bola punxada per Sergi Panadero (3-3, min 40).

Insistència blaugrana sense premi

En els darrers cinc minuts el Barça Lassa ha protagonitzat diverses accions de clar perill ofensiu. En un final trepidant i obert, els d’Edu Castro buscaven amb insistència el gol de la victòria, i entre el porter lleidatà i el pal han evitat que això fos possible i el matx ha acabat 3-3. D’aquesta manera, els blaugranes es mantenen com a líders de l’OK Lliga abans d’afrontar el darrer partit de la primera volta a la competició domèstica, aquest dissabte al Palau contra l’Alcobendas (20.00 hores).

Fitxa del partit:

Barça Lassa, 3
Lleida Llista Blava, 3

Barça Lassa: Sergio Fernández, Sergi Panadero, Marc Gual, Pau Bargalló i Pablo Álvarez –cinc inicial–, Matías Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i João Rodrigues.

Lleida Llista Blava: Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto Di Benedetto –cinc inicial–, Xixi Creus, Bruno di Benedetto, César Candanedo i Maxi Oruste.

Gols: 1-0, Sergi Panadero (min 4); 2-0, Ignacio Alabart (min 19); 2-1, Xixi Creus (min 34); 2-2, Bruno Di Benedetto (min 38); 2-3, César Candanedo (2-3); 3-3, Pablo Álvarez (min 44).

Àrbitres: Iván González i Germán Sandoval. Faltes: 9 i 9.

Incidències: a la prèvia del partit els jugadors han ofert la Copa Intercontinental al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut