Barça Lassa - Concepción PC: Exhibició blaugrana a l'Aldo Cantoni (7-2)

Els culers han superat amb contundència al conjunt argentí i disputaran la final de la Copa Intercontinental diumenge davant el Porto

Gran victòria del Barça Lassa a les semifinals de la Copa Intercontinental (7-2). Els culers han ofert una gran exhibició a l'Aldo Cantoni davant el Concepción, en un matx plegat de gran ambient i amb 8.000 persones animant des de la grada. Els gols de Joao Rodrigues (3), Pau Bargalló (2), Pablo Álvarez i Sergi Panadero, donen un merescut triomf als d'Edu Castro i diumenge disputaran la gran final davant el Porto.

Bon inici blaugrana

El matx prometia molt des de l'inici, i en cap moment ha decepcionat. Cal recordar que el Barça Lassa ha jugat contra David Páez i Carlitos López, llegendes del barcelonisme, i a més, el mateix Carlitos López, Emiliano Romero i Ariel Svriz, han estat reforços especialment per l'ocasió, ja que normalment no juguen amb el Concepción. Els culers han iniciat el duel molt segurs en defensa, i a poc a poc les arribades en atac han començat a aparèixer.

Els d'Edu Castro han aconseguit avançar-se mitjançant una gran acció de Joao Rodrigues, que ha colpejat la bola a l'aire després d'un llançament de Nil Roca (1-0, minut 17). Només tres minuts després, Pablo Álvarez ha aprofitat la 10a falta dels argentins per anotar el 2-0 (minut 20) transformant una falta directa i marcant així a casa seva. Tot just després, Egurrola, que ha estat providencial aturant les primeres ocasions del Concepción, ha salvat una falta directa davant Emiliano Romero per marxar al descans amb el 2-0 al marcador.

Reacció argentina

A l'inici del segon temps, el Barça Lassa ha ampliat encara més les distàncies mitjançant Sergi Panadero, que ha transformat un penal a favor per anotar el tercer (3-0, minut 29). Tot i així, els locals han tret tot el seu potencial ofensiu per intentar tornar a ajustar el marcador i així ha estat, i és que el partit encara s'ha posat més interessant quan els argentins han aconseguit fer dos gols, tots dos a bola aturada.

El primer ha estat un golàs de falta directa que ha marcat l'Osvaldo Raed, vell conegut de l'OK Lliga, després d'una blava a Matias Pascual (3-1, minut 32). Just després, 15a falta blaugrana i de nou Raed ha intentat fer una acció semblant, però Egurrola ha aturat a la perfecció. Tres minuts després, els locals es ficaven de ple al partit amb un gol de penal de Maturano (3-2, minut 35).

Sentència culer

Amb el 3-2, el públic de l'Aldo Cantoni ha apretat fort, però el Barça ha aconseguit anotar el 4-2 amb un Joao molt inspirat que ha marcat de falta directa després d'una blava a Maturano (minut 36). El portuguès ha culminat el seu hat-trick amb un gol rematant de primeres per sota del porter, situant el 5-2 (minut 44). Poc després ha arribat la 15a falta argentina, i Bargalló, de falta directa, ha sentenciat amb el 6-2 (minut 46). A dos minuts per al final, Egurrola ha tancat la seva gran actuació aturant un penal a Emiliano Romero, i al darrer minut de partit, Pau Bargalló ha confirmat el seu doblet amb el 7-2 definitiu després d'una assistència de Pablo Álvarez (minut 49).

Finalment, victòria contundent blaugrana en un excel·lent partit davant un Aldo Cantoni a vessar. Els culers estaran a la gran final davant el Porto, la qual serà la nit de diumenge a dilluns, a les 21.00h a l'Argentina i a la 1.00h de la matinada a Barcelona, i es podrà veure a Barça TV.

Barça Lassa, 7
Concepción PC, 2

Barça Lassa: Egurrola, Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero -cinc inicial-. Matías Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues.
Concepción: Mauro Puzzella, Osvaldo Raed, David Páez, Martín Maturano i Carlitos López -cinc inicial-. Damián Páez, Mauro Giuliani, Emiliano Romero i Ariel Romero.
Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min. 17); 2-0, Pablo Álvarez (min. 20, falta directa); 3-0, Sergi Panadero (min. 29, de penal), 3-1, Osvaldo Raed (min. 32); 3-2, Maturano (min. 35, de penal); 4-2, Joao Rodrigues (min. 36,falta directa); 5-2, Joao Rodrigues (min. 44); 6-2, Pau Bargalló (min. 44, falta directa) i 7-2, Pau Bargalló (min. 49).
Àrbitres: Jose Pinto i Miguel Guillerme. Faltes: 19-16. Han mostrat targeta blava a Matias Pascual i dues a Maturano.