Dinan Quévert – Barça Lassa: Un nou test superat (2-6)

Els d’Edu Castro sumen els tres punts a França, gràcies als gols d’Alabart, Joao, Marc Gual i Pau Bargalló, i guanyen el segon partit de la Lliga Europea

Victòria del Barça Lassa a França. L’equip d’Edu Castro s’ha imposat el Dinan Quévert a domicili, per un 2-6 que permet als blaugranes sumar tres punts més en la classificació. Ho han fet possible el hat-trick de Joao Rodrigues i els gols d’Alabart, Marc Gual i Pau Bargalló, que han fet que les dianes de Pablo González i Toni Seró quedessin en res. Tot i només portar dues jornades jugades a la Lliga Europea, es tracta doncs d’una important victòria, que deixa el Barça al capdavant de la classificació, amb sis punts, després del triomf del Follonica contra l’Oliveirense (3-2). El següent partit de Champions serà el proper 1 de desembre, a Portugal, contra el mateix Oliveirense.

Setena victòria en set enfrontaments

El Barça pot seguir sumant tots els duels contra el Dinan Quévert per victòries. I és que, tenint en compte el partit d’aquest dissabte, els blaugranes han sumat set victòries de set possibles. L’aconseguida a França en aquesta edició a la Lliga Europea s’ha començat a cosir abans del descans, tot i que s’ha acabat de tancar a la represa. Amb un inici en què el bon ritme de joc ha imperat, Alabart ha posat els blaugrana per davant amb un bon xut de cullera (0-1, min 8). Tot i que els francesos han igualat el marcador en un contraatac que ha culminat l’argentí Pablo González, Joao ha deixat en res l’alegria local amb el seu primer gol de la nit. No s'ha aturat aquí, ja que el portuguès, que ha aprofitat una bola morta, ha fet l’1-2 (min 15) abans de rematar a l’aire una assistència de Matias Pascual des del darrera de la porteria (1-3, min 20).

Però no seria la darrera diana de Joao, perquè ha tancat el marcador amb una rematada dins l’àrea just abans del final del partit (2-6, min 39), i després que Toni Seró retalles distàncies (2-3, min 27) però Marc Gual (2-4, min 32) i Pau Bargalló (2-5, min 38) tornessin la tranquil·litat a un Barça que torna a Barcelona com a líder en solitari.

LA FITXA

Dinan Quévert, 2
Barça Lassa, 6

Dinan Quévert: Dani Fernández, Toni Seró, Corentin Lepodelec, Felipe Castro, Joan Galbas –cinc inicial- Albert Mola (ps), Anthony Leroux, Cirilo García, Guillaume Rault, Pablo González.

Barça Lassa: Aitor Egurrola, Gual, Pablo Álvarez, Panadero, Ignasi Alabart –cinc inicial- Matias Pascual, Pau Bargalló, Nil Roca, Joao.

Gols: 1-0, Alabart (min 8). 1-1, Pablo González (min 14). 1-2, Joao (min 15). 1-3, Joao (min 20). 2-3, Toni Seró (min 27). 2-4, Marc Gual (min 32). 2-5, Pau Bargalló (min 38). 2-6, Joao (min 39).

Àrbitres: Lars Niestroy, Daniel Loewe. Faltes: 6-11.