Edu Castro: “Tenim molta il·lusió per jugar i aixecar la Lliga Catalana”

Edu Castro: “Tenim molta il·lusió per jugar i aixecar la Lliga Catalana”

El tècnic blaugrana destaca que l’equip “està treballant a un nivell altíssim” i que “primer hem de pensar en la semifinal contra el Girona”

El Barça Lassa afrontarà el dilluns 10 la semifinal de la Lliga Catalana a Les Comes d’Igualada (21.00 hores, Esport3). El curs passat, en el mateix escenari, l’equip va perdre contra el Noia Freixenet i la competició catalana va acabar sent l’única que s’havia resistit. Ara, l’equip s’ha conscienciat encara més per poder imposar-se el dilluns al Citylift Girona i el dimarts al Reus o al Lleida (13.00 hores, Esport3). “Tenim molta il·lusió per jugar aquest títol i aixecar la Lliga Catalana”. “Els quatre semifinalistes són de primer nivell”, ha assegurat el tècnic Edu Castro.

Per poder optar a un títol que el FC Barcelona no aconsegueix des de la temporada 1997/98 cal superar primer el Citylift Girona de Ramon Benito. Un conjunt que Edu Castro descriu com “un dels equips més forts de l’OK Lliga, ja que s’ha reforçat bé i tenim els tres precedents de la temporada passada”. És per això que el tècnic barcelonista ha subratllat que “primer hem de pensar en la semifinal contra el Girona, que prou feina tindrem per estar a l’alçada”.

Pau Bargalló: "Tots tenim clar que serà un setembre molt exigent"

L’equip ha realitzat aquest divendres el penúltim entrenament abans del partit de dilluns i el diumenge tornarà a exercitar-se al Palau Blaugrana. “L’equip està treballant a un nivell altíssim”, ha destacat Castro. En la mateixa línia s’ha pronunciat Pau Bargalló: “Ens estem preparant molt bé perquè tots tenim clar que serà un setembre molt exigent”. “Crec que estem preparats per afrontar-lo amb garanties”, ha conclòs el de Sant Sadurní.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut