El factor Palau, clau per reforçar el liderat de l’OK Lliga

El factor Palau, clau per reforçar el liderat de l’OK Lliga

El Barça Lassa rep aquest dissabte el Voltregà després d’acumular una ratxa de 21 victòries consecutives al Palau en partits d’OK Lliga

El Barça Lassa lidera l’OK Lliga amb un marge de punts que s’ha anat ampliant en les últimes setmanes fins a arribar als 9 punts. El vigent campió de la competició domèstica continua treballant aquest curs 2016/17 per assolir el títol de la regularitat. I, per aconseguir-ho, una de les claus és mostrar-se intractable a casa. Convertir el factor Palau en un condicionant d’alta dificultat per a cada rival. Aquest dissabte, el feu blaugrana rep la visita del Voltregà (20.00, Barça TV), l’últim equip que va ser capaç d’endur-se tres punts de Lliga al Palau.

Aquella derrota (2-3) es va produir fa més d’un any, el 13 d’octubre del 2015, en la quarta jornada. Des de llavors, un total de 21 victòries de Lliga, amb un total de 112 gols a favor i 41 en contra.

Després de caure contra el Voltregà, el Palau va tornar a ser sinònim de bon resultats en els següents tretze partits de Lliga. Només es va empatar contra el Liceo (4-4), en la penúltima jornada de la primera volta, i davant el Vic (4-4), el dia que es va acabar celebrant el títol. La temporada al Palau va finalitzar guanyant el Reus Deportiu (7-2).

La campanya 2016/17 ha mantingut el bon ritme de resultats en els 8 duels jugats, començant pel 7-0 contra el Lleida –en el primer partit d’OK Lliga al Palau– i continuant pel 8-0 al Lloret. Els únics dos punts que no s’han sumat van ser contra el Reus (6-6) davant 3.301 persones al Palau. En la primera cita del 2017, el Palau va tornar a vestir-se de gala amb 2.508 espectadors per celebrar un important triomf contra el Liceo. La darrera cita va ser contra el Vendrell (5-0), i aquest dissabte el factor Palau tornarà a ser necessari davant un equip tan exigent com el Voltregà.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut