Rècam Laser Caldes – FC Barcelona Lassa: Triomf treballat per recuperar sensacions (1-3)

Rècam Laser Caldes – FC Barcelona Lassa: Triomf treballat per recuperar sensacions (1-3)

Els blaugranes han superat els de Caldes de Montbui per refer-se de la derrota en la jornada anterior davant el Voltregà. Els gols de Pau Bargalló i Pablo Álvarez (2), que tornava a la convocatòria, han donat els tres punts als culers

Victòria ajustada però merescuda del FC Barcelona Lassa a la pista del Caldes (1-3). Els blaugranes han superat els de Caldes de Montbui gràcies a un gol de Pau Bargalló i a un doblet de Pablo Álvarez en la 19a jornada de l’OK Lliga. Després de la derrota davant el Voltregà de la jornada anterior, els de Ricard Muñoz han tornat a sumar tres punts per continuar liderant la classificació.

El matx que ha començat amb el Barça prenent la iniciativa des del primer moment, amb la intenció clara de lluitar per la victòria. A poc a poc, les arribades ofensives culers han començat a aparèixer, amb un Pau Bargalló molt actiu en atac.

Bargalló, l’obrellaunes  

Ha estat als 12 minuts de joc que el mateix Pau Bargalló ha avançat els blaugranes. Passada mil·limètrica de Marc Gual per a Bargalló i el ‘8’ blaugrana ha definit a la perfecció per avançar els visitants. Tot seguit, Xavi Barroso ha tingut l’opció d’anotar el segon de penal, però el porter Campor ha salvat sota pals.  

A partir del gol, el Barça encara ha creat més ocasions, amb arribades constants a la porteria local, com una bola al travesser de Barroso i una bona acció de Pablo Álvarez, que tornava a la convocatòria després d'unes molèsties a la cama esquerra. Qui no ha pogut jugar, però, ha estat el porter Sergi Fernández, amb una contusió al colze dret. El partit ha arribat al descans amb un ajustat 0-1, i al Barça només li ha faltat l’efectivitat de cara a porteria.

La segona meitat ha començat de la millor manera possible per als blaugranes: golàs de Pablo Álvarez (min 30) per situar el 0-2 al marcador. L’argentí ha guanyat molt bé la partida a la defensa rival i ha picat la bola a la perfecció per damunt de Campor per marcar el segon gol culer.

Sense encert a les faltes directes

El Barça ha continuat arribant a la porteria rival, i ha provocat la desena falta del Caldes. Pau Bargalló ha estat l’encarregat d’executar la falta directa, però Campor ha detingut el llançament (min 36). Tot just un minut després, mateixa acció però a la inversa. Desena falta blaugrana, falta directa picada per Xavi Rovira i gran parada d’Egurrola per evitar l’1-2.

El capità culer, però, no ha pogut evitar la diana de Molera (min 38), que amb un potent xut creuat ha retallat distàncies al marcador. A partir d’aquí els locals han buscat constantment l’empat, però els homes de Ricard Muñoz han sabut patir i s’han mostrat molt segurs en defensa. A falta de 12 segons, Pablo Álvarez, després de retallar a la perfecció al porter local, ha anotat l’1-3 definitiu i el segon gol al seu compte personal.

Finalment, triomf important dels barcelonistes per recuperar sensacions i continuar liderant amb solvència la classificació de l’OK Lliga, amb sis punts d’avantatge després del triomf del Vic (1-3) davant l’Igualada. El proper partit serà dissabte, al Palau, contra el Merignac (21.00 h), en la darrera jornada de la fase de grups de la Lliga Europea. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut