Matias Pascual i Lucas Ordoñez, campions de la Copa de les Nacions amb l’Argentina

Els dos jugadors blaugranes són claus en la victòria contra Portugal (6-5) mentre que Edu Lamas i Pau Bargalló aconsegueixen el bronze davant França (5-3)

Matias Pascual i Lucas Ordoñez s’han proclamat campions de la 67a edició de la Copa de les Nacions de Montreux. Els dos jugadors argentins presents a Suïssa han estat claus en el triomf de la selecció de Dario Giuliani, vigent campiona del món i capaç de superar el combinat de Portugal (6-5). D’altra banda, els barcelonistes Edu Lamas i Pau Bargalló han aconseguit el tercer lloc després de superar França (5-3).

En l’ajustada final disputada aquest diumenge, Matias Pascual ha establert el 2-1 al minut 14 i el 4-3 al minut 40. Lucas Ordoñez també ha celebrat un gol després de fer el 5-4 transformant una falta directa al minut 46. Els lusitans, que defensaven el títol, han anat responent als gols de l’Argentina amb una diana de Gonçalo Alves i amb quatre llançaments de penal de Joao Rodrigues. El gol decisiu l’ha establert l’exblaugrana Reinaldo Garcia a falta d’un minut.

Lucas Ordoñez ha estat el màxim golejador argentí, amb les mateixes 7 dianes que Carlos Nicolia. Matias Pascual també ha demostrat la seva capacitat golejadora amb 6 dianes en tot el campionat.

Bon paper de Lamas i Bargalló

Argentina va arribar a la final després superar a Espanya (2-4) en la semifinal de dissabte. Els blaugrana Edu Lamas i Pau Bargalló han aconseguit, però, la tercera posició després de superar França (5-3). Els dos representants del primer equip blaugrana han realitzat un bon paper amb el combinat de Quim Paüls, amb 4 gols de Lamas i 3 de Bargalló. També cal destacar les actuacions d’Ignacio Alabart i Nil Roca, joves blaugranes cedits al Voltregà i al Noia Freixenet que s’han estrenat amb la selecció absoluta.