Sergi Fernández estarà quatre temporades més sota els pals del Palau Blaugrana

Sergi Fernández estarà quatre temporades més sota els pals del Palau Blaugrana

El Barça Lassa i el porter arriben a un acord per renovar fins al 2022, quan encadenarà fins a 12 temporades al primer equip

El FC Barcelona Lassa i Sergi Fernández han arribat a un acord per a la continuïtat del porter a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2022. El de Caldes de Montbui, de 33 anys, va arribar al Club blaugrana l’estiu del 2010 i ha guanyat un total de 22 títols en vuit temporades. El 2022 arribarà als dotze cursos al primer equip de la secció d’hoquei. “És un plaer poder estar aquí gairebé tota la vida. Per a un culer, jugar en aquest club és un somni fet realitat”, ha dit Fernández.

Sergi Fernández: “Intentarem defensar la porteria amb totes les ganes i motivació del món”.

Sergi Fernández s’ha mostrat “molt orgullós de la temporada feta” i també ha assegurat que el següent curs “anirem partit a partit per lluitar tots els títols fins al final i fer més gran aquesta casa amb el màxim nombre de títols”. “Intentarem defensar la porteria com ho estem fent, amb totes les ganes i motivació del món”.

El mànager esportiu de la secció, Toni Miró, també s’ha mostrat satisfet per renovar Sergi Fernández quatre temporades més. “La porteria és molt important i tenim els dos millors porters del món en aquest moment”. “Assegurar-nos la continuïtat del Sergi és vital a l’equip per una qüestió de confiança”.

Només 1,25 gols per partit

Compartint porteria amb Aitor Egurrola –la menys golejada de l’OK Lliga i de la Lliga Europea-, Sergi Fernández ha demostrat una temporada més la seva qualitat sota pals. Ha encaixat només 30 gols en els 24 partits oficials que ha disputat aquest curs. En les accions a bola aturada, ‘Xenxo’ ha estat molt fiable, ja que només ha encaixat 5 de 27 faltes directes i 3 de 9 penals. A part, el ‘10’ blaugrana va ser l’MVP de la Copa i ha entrat a la preselecció d’Alejandro Domínguez per disputar l’Europeu a la Corunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut