Acord amb el Noia Freixenet per a les cessions de Sergi Llorca i Nil Roca

Acord amb el Noia Freixenet per a les cessions de Sergi Llorca i Nil Roca

Els dos jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana ja han militat a l’OK Lliga aquest curs i continuaran acumulant experiència a la màxima categoria la temporada 2017/18

El FC Barcelona Lassa i el Noia Freixenet han arribat a un acord per a la cessió dels jugadors Sergi Llorca i Nil Roca a l’equip de Sant Sadurní per a la temporada 2017/18.

Els dos jugadors nascuts el 1997 i formats a l’hoquei formatiu blaugrana viuran la seva segona temporada sumant experiència a l’OK Lliga, després d’haver estat cedits aquest últim curs al CP Vic i al Noia Freixenet, respectivament.

Llorca va arribar a les categories inferiors del Barça l’any 2010 i la temporada 2014/15 va ser el màxim golejador de Primera Divisió (45 dianes). Aquest últim curs 2016/17 va ser cedit al Vic, on va registrar 11 gols en la seva primera campanya sencera a l’OK Lliga. També va sumar experiència a la Lliga Europea, i a Sant Sadurní seguirà militant a l’OK Lliga i també ho farà a la CERS.

Quant a Roca, va començar a defensar la samarreta blaugrana el 2012, procedent de l’Arenys de Munt, i la temporada passada ja va ser cedit al Noia Freixenet per disputar la seva primera temporada completa a l’OK Lliga i a la CERS. Ara repetirà l’experiència després d’haver marcat set dianes a la competició regular. Nil Roca també ha disputat aquesta temporada la Copa de les Nacions amb la selecció espanyola i ha estat convocat també per jugar els World Roller Games de Nanjing (Xina). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut