El Lleida i l’Alcoi, els rivals a la Lliga Catalana

El Lleida i l’Alcoi, els rivals a la Lliga Catalana

El conjunt barcelonista afrontarà el primer tram de la competició els dies 8 i 15 de setembre

La Lliga Catalana serà la primera competició oficial que disputarà el Barça Lassa d’Edu Castro. La competició nacional, recuperada el 2015, comptarà amb la participació del primer equip blaugrana, ubicat en el Grup A. Els seus rivals seran el l'ICG Software Lleida (partit previst per al 8 de setembre al Palau) i l’Alcodiam (duel previst per al 15 de setembre al Palau).

En la primera jornada, ja és segur que Edu Castro no podrà comptar amb els internacionals espanyols i argentins, que estaran disputant els World Roller Games de la Xina. L’objectiu serà classificar-se per als quarts de final, que es jugaran el 19 de setembre. En cas de quedar primers o segons del grup A, els barcelonistes s’enfrontarien contra el primer o el segon d’un grup B en què hi ha Reus, Noia i Caldes.

En cas de superar els quarts de final, la Final a Quatre es disputaria els dies 23 i 24 de setembre, just una setmana abans de la Supercopa d’Espanya (30 de setembre i 1 d’octubre) i quan falten quinze dies per a l’inici de l’OK Lliga (7 i 8 d’octubre).

En les dues últimes edicions de la Lliga Catalana, el Barça Lassa no va poder completar amb èxit la seva participació. El 2015 va perdre la final davant el Vendrell a la tanda de faltes directes. I el 2016, el primer equip va participar en la fase de grups però no podia participar a la fase final perquè, els mateixos dies, tenia el compromís de participar en un torneig de Portugal. El Barça B va ser l’encarregat de jugar els quarts de final, superant el Manlleu al Palau, però va perdre contra el Reus a la semifinal disputada a les Comes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut