Edu Castro: “La Lliga Europea és el títol que se celebra més”

Edu Castro: “La Lliga Europea és el títol que se celebra més”

El tècnic blaugrana destaca que el primer rival a la màxima competició continental és “un gran equip”, i adverteix: “No podem relliscar a casa”

El Barça Lassa s’està preparant per afrontar el debut a la Lliga Europea aquest diumenge (13.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) contra el Forte dei Marmi, equip que ja va ser el rival dels quarts de final de l’última edició continental. A l’anada es va guanyar per 1-3 en un partit igualat, i a la tornada es va caure per 3-4 i es va passar l’eliminatòria per només un gol. “Serà un partit molt complicat”, ha advertit Edu Castro.

El tècnic blaugrana inicia la seva primera Lliga Europea com a primer entrenador sabent que es tracta del títol “que se celebra més”. Per arribar a la final, però, cal anar pas a pas i classificar-se per als quarts de final en un grup en què també hi ha el Benfica i el Montreux. “Disputem els tres primers punts de la Lliga Europea i no podem relliscar a casa”, ha comentat el tècnic, i ha deixat clar que el Forte “és un gran equip”.

El conjunt de Pierluigi Bresciani visitarà per segona vegada el Palau. Aquesta vegada ho farà sense el veterà Orlandi, que ja no milita a l’equip de la Toscana. Sí que s’haurà de tenir en compte el català Enric Torner, els argentins Gonzalo Romero i Gastón De Oro i els italians Davide Motaran i Marco Pagnini, a més del porter internacional Riccardo Gnata. “Tenen una defensa ben estructurada, és difícil entrar-hi, i surten molt bé al contraatac”, ha explicat. “En atac cada vegada fan coses més semblants al joc de l’OK Lliga i és un equip de primer ordre”, ha afegit.

“Estem tranquils perquè estem jugant molt bé”

Pablo Álvarez també ha valorat l’inici de la Lliga Europea com un repte “il·lusionant”. “Ens fa molta il·lusió perquè se’ns ha explicat els dos últims anys”, ha dit Pablo Álvarez abans de rebre un equip “que corre molt” i contra el qual “necessitarem molt ritme de cames, de bola i de cap”.  

L’argentí ha recordat l’eliminatòria del curs passat i ha destacat: “Nosaltres estem bé i sabem que, si fem el nostre joc, les coses sortiran bé”.

El golejador blaugrana també ha tret importància als últims resultats a l’OK Lliga (2-0 contra l’Arenys i 0-1 davant el Caldes): “Hem tingut mala sort, però generem moltes ocasions i ja entraran. Estem tranquils perquè estem jugant molt bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut