Liceo – FC Barcelona Lassa: Campions de Copa! (1-2)

Liceo – FC Barcelona Lassa: Campions de Copa! (1-2)

Els gols de Panadero i Bargalló, així com l’enorme actuació de Sergi Fernández, fan que l’equip blaugrana guanyi la final de la competició del KO per tercera vegada consecutiva

Després de superar el Reus, només el Liceo separava els homes d’Edu Castro d’endur-se la seva tercera Copa consecutiva. I, finalment, els gols de Panadero i Bargalló, així com la gran actuació de Sergi Fernández (MVP de la Copa), ho han fet possible. Perquè els autors de les dues dianes han permès que la Copa del Rei hagi acabat a les vitrines del FC Barcelona per 22a vegada, tot i que Sergi Fernández també ha estat un dels grans artífexs de l’èxit. I més quan no ha estat una final fàcil, ja que el partit no s’ha decidit fins al desenllaç. En aquest sentit, la igualtat amb què s’ha iniciat la final ha estat una constant, per fer notar que estàvem davant d’un duel d’alt voltatge entre els dos primers classificats de l’OK Lliga.

La intensitat i el ritme no han fallat en cap moment, així com tampoc les ocasions de gol. Però el 0-0 al descans ha fet que tot quedés obert per a una represa molt moguda i de la qual el porter del Barça ha estat protagonista. De fet, i en el dia del seu 33è aniversari, ja ha avisat a la primera part, amb tres aturades de mèrit, dues de les quals després de faltes directes del Liceo. Però s’ha exhibit encara més a la segona.

De la porteria cap al títol

Abans, però, ha estat el torn dels gols. El primer a colpejar ha estat el Barça, que ha aprofitat de valent les jugades d’estratègia. Primer, amb un penal transformat per Panadero (0-1, min 27), i posteriorment amb una falta directa de Pau Bargalló (0-2, min 30).

Més tard, per defensar la renda, ha tornat a aparèixer un enorme Sergi Fernández, que ho ha aturat pràcticament tot. Des de penals fins a faltes directes, passant per jugades impossibles. No hi ha pogut fer res, però, en una rematada des de dins de l’àrea de Carlo Di Benedetto que ha reduït distàncies (1-2, min 37). Malgrat tot, el porter blaugrana no s’ha enfonsat i ha continuat mostrant-se encertat. Tant, que ha impedit que el marcador es mogués més i ha permès que el Barça sumés la seva 22a Copa en un palmarès en què continua sent l’autèntic Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut