L'Igualada Rigat, el rival als quarts de final de la Copa

L'Igualada Rigat, el rival als quarts de final de la Copa

El conjunt blaugrana defensarà el torneig del KO el divendres 3 de març al pavelló Joan Ortoll de Calafell

El Barça ha conegut aquest dilluns el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei 2023. Serà l’Igualada Rigat en un duel que es disputarà el divendres 3 de març al pavelló Joan Ortoll de Calafell. En cas de superar els quarts de final, el Barça disputarà les semifinals (el dissabte 4) davant el vencedor del partit entre el Reus Deportiu Virginias i el Parlem Calafell.

En el sorteig realitzat al Castell de la Santa Creu de la localitat del Baix Penedès, el campió d’hivern de la primera volta de l’OK Lliga ha estat representat pel coordinador esportiu Gaby Cairo, l’entrenador Edu Castro i el capità Sergi Panadero. 

En la primera Copa que se celebrarà a Calafell, el Barça defensarà el títol aconseguit el 2022 a Lleida amb una gran final contra el Reus (4-0), després d’haver superat el Recam Làser Caldes als quarts de final (5-2) i el Noia Freixenet a la semifinal (1-2).

De forma paral·lela al torneig, i amb el mateix quadre de competició, aquest any es recupera la Minicopa. L’equip Infantil blaugrana defensarà els tres títols aconseguits en les tres edicions entre 2017 i 2019. 

Partits exigents abans i després de la Copa

Abans de centrar-se en el torneig del KO, l’equip barcelonista haurà de fer front a cinc exigents partits. El primer serà aquest mateix dijous, amb la segona jornada europea a la pista del Valongo (22.30 hores, WSE TV). Aquesta setmana acabarà el diumenge rebent la visita del Sant Cugat (19.30 hores, OKliga.TV) i el dissabte 18 de febrer es visitarà el Noia Freixenet (21.00 hores, Esport3). La següent setmana tornarà a haver-hi doble partit al Palau, amb la visita del Lodi el dijous 23 (18.30 hores, WSE TV) i del Deportivo Liceo (12.00 hores, Esport3). 

Hi haurà un Clàssic de l’OK Lliga just abans de la Copa i, just després, hi haurà una setmana exigent amb els desplaçaments a la pista del Lodi (dijous 9 de març, 21.00 hores) i a la pista del Reus (dissabte 11 o diumenge 12).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut