Arenys de Munt - Barça: Un líder seriós continua invicte (0-5)

Arenys de Munt - Barça: Un líder seriós continua invicte (0-5)

Els blaugranes han sumat la 16a victòria en la Parlem OK Lliga gràcies a la concentració defensiva i l'encert ofensiu

Un triomf seriós. El Barça s'ha posat la pell de treball per sumar la 16a victòria en la Parlem OK Lliga. Aquesta vegada ha arribat a la pista de l'Arenys de Munt gràcies a la concentració defensiva, enaltida per les aturades de Carles Grau, i els gols de João Rodrigues (2), Marc Grau, el pitxitxi Pau Bargalló i Sergi Panadero. 

 

Gols blaugranes 

El Barça s'ha presentat efectiu al Pavelló Municipal d'Arenys de Munt. El conjunt local ha posat setge a la porteria de Carles Grau, però els gols els ha cantat l'elenc d'Edu Castro. Pau Bargalló s'ha erigit en un assistent de luxe en accions tàctiques magistrals. João Rodrigues ha desviat una bola del 8 per posar el primer. Posteriorment, Marc Grau ha enaltit una nova passada de gol de Bargalló per segellar el domini barcelonista. Tot, en un context d'alt ritme. 

Concentració defensiva culer

Sens dubte, que les dianes d'aquest matx de la Parlem OK Lliga s'han alineat del costat culer. El treball coral escudat per l'impermeable 58 ha eixugat els atacs maresmencs. El porter barcelonista també s'ha mostrat impenetrable en un llançament de falta directa. Una acció de bola aturada que ha vist tres intervencions consecutives de Carles Grau. L'Arenys de Munt tampoc ha trobat l'escletxa en la superioritat numèrica; defensada a la perfecció pels enèrgics i concentrats blaugranes. 

El 58 i el 8, protagonistes

Amb els cinc sentits sempre activats, el líder de la competició ha continuat portant la batuta del partit. El 58 també ha estat un dels altres arguments culers per mantenir la distància en el marcador. Tota bola que li ha arribat, l'ha aturat: també un llançament de penal. D'aquesta manera, el de Lloret de Mar ha construït el tercer partit amb porteria zero. Si el porter ha ampliat les seves estadístiques defensives, Pau Bargalló, les seves ofensives. 

El talentós ha sumat una nova diana al capdamunt de la classificació del pitxitxi. Pau Bargalló ha estat autor del 0-3 amb una definició de quirats davant Guillem García. El de Sant Sadurní d'Anoia ha ampliat el seu recital ofensiu contra l'Arenys de Munt marcant en tots els partits que ha jugat de la Parlem OK Lliga. Una competició que es mou al compàs atacant del líder. Sergi Panadero, de penal, ha augmentat la golejada amb el 0-4. Un resultat que l'ha tancat qui l'havia obert, João. Un 0-5 que ha pujat al marcador, i ha esdevingut el marcador final, amb el jove culer Manel Hernández al parquet. 

Ara, després d'una nova victòria en Lliga, els d'Edu Castro se centraran en la realitat de la WSE Lliga de Campions. Aquest dijous 9 de febrer disputen la segona jornada europea contra el Valongo. 

FITXA DEL PARTIT 

Arenys de Munt, 0
Barça, 5

Arenys de Munt: Guillem García, Lluc Vilà, Djando Matthieu, Gerard Oviedo i Marc Puigvert -cinc inicial- Marc Pujadas, Alex Joseph, Arnau Font i Gerard Gallardo
Barça: Carles Grau, Marc Grau, Pau Bargalló, João Rodrigues i Helder Nunes -cinc inicial- Sergi Panadero, Joan Pascual, Sergi Llorca i Manel Hernández

Gols: 0-1, João Rodrigues (min 6); 0-2, Marc Grau (min 10); 0-3, Pau Bargalló (min 38); 0-4, Sergi Panadaro (min 39) (penal); 0-5, João Rodrigues (min 48)

Àrbitres: David Calonge i Jani Nicolás. Han amonestat amb targeta blava el visitant Sergi Llorca (min. 20). Faltes: 2-4

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut