Barça - Vilafranca: Inici d'any triomfal (6-2)

Barça - Vilafranca: Inici d'any triomfal (6-2)

Els d'Edu Castro tanquen la primera volta de la OK Lliga amb una victòria que els manté invictes a la competició en el primer partit del 2023

El 2023 del Barça d'hoquei patins ha començat amb bona nota. Una primera victòria a l'OK Lliga, després de guanyar el Digittecnic Vilafranca Capital del Vi (6-2), que permet tancar la primera volta de la competició com a invicte, després de 12 triomfs i 1 empat. Els gols d'Helder Nunes (x2), Panadero, Bargalló, Marc Grau i Alabart han estat protagonistes d'un matí en què el Palau Blaugrana ha tornat a gaudir d'un partit d'hoquei després de les vacances de Nadal. 

 

I és que l'afició present a la grada s'ho ha començat a passar molt bé ràpidament. Concretament, des que Helder Nunes ha aprofitat una assistència de Joao per fer el primer gol (1-0, min 3). Perquè, a partir d'aquí, el duel s'ha obert, amb un Vilafranca que ha intentat trobar l'empat però també, especialment, amb un Barça que ha volgut anar a buscar el segon.

Així, tot i que Gabriel Villares ha fet l'1-1 (min 10), en la següent jugada Panadero, amb un xut de pala després d'una assistència de Bargalló, ha tornat a posar els d'Edu Castro per davant (2-1, min 10). Bargalló, en una falta directa, ha ampliat distàncies (3-1, min 18), mentre que una rematada de primeres de Marc Grau, impossible per a un Xus Fernández que malgrat tot ha estat el millor del Vilafranca en el primer temps, ha signat el 4-1 amb què s'ha arribat al descans (4-1, min 19).

Aquest resultat ja ha estat massa difícil de capgirar per als visitants, que han vist com a la represa el Barça ha contemporitzat el joc i ha marcat el ritme. Amb una diferència còmode, els blaugrana han pausat la intensitat del primer temps, però no els gols. Han costat més en arribar, però Alabart ha rematat dins l'àrea una bola assistida per Nunes (5-1, min 41), mentre que el mateix jugador portuguès ha aprofitat una recuperació pròpia per aixecar la bola, picar-la i enviar-la al fons de la porteria, just després d'errar un penal (6-1, min 44). Darrer gol culer però no del partit perquè Arnau Ribas, de falta directa a 21 segons per al final, ha tancat l'electrònic del Palau (6-2, min 50).

Amb aquesta nova victòria, la dotzena en tretze jornades, els campions d'hivern tanquen la primera volta sense perdre cap partit. Inici de 2023 triomfal que el proper diumenge dia 15, també al Palau Blaugrana (16.05 hores), es voldrà mantenir. La visita del Lleida en la 14a jornada de la competició domèstica tornarà a posar a prova la solidesa del Barça que, de moment, resta intacta. 

LA FITXA

BARÇA, 6

VILAFRANCA, 2

Barça: Carles Grau, Alabart, Sergi Llorca, Joao Rodrigues, Helder Nunes -cinc inicial- Panadero, Bargalló, Marc Grau, Joan Pascual.  

Digittecnic Vilafranca Capital del Vi:  Xus Fernández, Marc Palau, Pablo Del Rio, Manu Necchi, Arnau Ribas -cinc inicial- Pol Ferrer (ps), Gabriel Villares, Joan Vázquez, Arnau Güell, Roger Martí.

Gols: 1-0, Helder Nunes (min 3). 1-1, Gabriel Villares (min 10). 2-1, Panadero (min 10). 3-1, Bargalló (min 18). 4-1, Marc Grau (min 19). 5-1, Alabart (min 41). 6-1, Helder Nunes (min 44). 6-2, Arnau Ribas (min 50). 

Àrbitres: David Calonge, Oriol Garriga. Blava a Joan Vázquez, del Vilafranca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut