Barça – PAS Alcoi: Efectivitat per continuar invictes (7-3)

Els blaugranes acumulen nou victòries en nou jornades després de derrotar còmodament el PAS Alcoi per set gols al Palau Blaugrana.

El liderat de l’OK Lliga continua en mans blaugranes. Els d’Edu Castro segueixen en una gran dinàmica triomfal després de derrotar al PAS Alcoi per 7-3 . Amb aquesta victòria els culers continuen com a primers classificats de la competició domèstica amb 27 punts, a nou del segon.

En una primera part elèctrica, els culers han encarrilat el triomf per convertir-lo en realitat en una segona part més tranquil·la. Pau Bargalló (3), Sergi Llorca (3) i Marc Grau han estat els realitzadors barcelonistes d'un Barça imparable en aquest primer tram de competició.

Festival ofensiu

El Barça ha sortit més endollat que el PAS Alcoi i això s’ha notat ben aviat el marcador. Pau Bargalló, l’únic jugador de l’OK Lliga que ha anotat en les nou jornades de disputades, ha obert el marcador al minut 5. El mateix 8 blaugrana, ha estat l’encarregat de posar el 2-0 amb un xut de cullera. A continuació ha aparegut Sergi Llorca per marcar els dos següents gols blaugranes, però l’Alcoi també ha tingut l’oportunitat d’estrenar el marcador amb un gol de penal de Gonzalo Pérez.

La ratxa ofensiva blaugrana s’ha mantingut al llarg de la primera meitat. Marc Grau ha estat l’encarregat de situar el 5-1 al marcador després d’una gran jugada des de la línia de fons. El catàleg de recursos ofensius culers l'ha continuat el 8 barcelonista. I és que Bargalló ha posat el 6-1 al marcador per firmar un hat-trick. I malgrat que el joc elèctric blaugrana podria haver fet més mal en el resultat, els d’Edu Castro han arribat al descans amb 6-2.

Els porters agafen protagonisme

A partir d'aquest 6-2, el frenesí atacant ha tingut el fre de Carles Grau i 'Guiri”'. Ambdós porters han abaixat la persiana. Especialment, el guardià de la porteria del PAS Alcoi, que ha negat el gol als d'Edu Castro en un intent constant dels blaugrana d'ampliar el marcador. Tant és així que després del festival de gols en la primera meitat, no ha estat fins al minut 12 de la segona on Sergi Llorca ha posat el setè gol al marcador per firmar el hat-trick.

Per la banda visitant, els alcoians han marcat el seu tercer gol de la mà d’Ivan Morales des d’una falta directa. No obstant això, els gols rivals anaven arribant amb comptagotes, i en camp moment han aconseguit fer flanquejar el domini blaugrana. Els visitants han estat incapaços de trencar la comoditat del líder de l’OK Lliga i el resultat final ha estat de 7-3.

El proper compromís dels blaugranes serà el dimarts 6 de desembre al Pavelló Municipal contra el Parlem Calafell (17 h)

Fitxa del partit

Barça, 7

PAS Alcoi, 3

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Nunes i Joao Rodrigues – cinc inicial – Sergi Fernandez, Joan Pascual, Sergi Panadero, Marc Grau i Sergi Llorca.

PAS Alcoi: 'Guiri', Ferran Formatjé, Caco Ceschin, Ivan Morales i Gonzalo Pérez – cinc inicial – Agustín Dominguez, Biel Pujades, Marc Grau i Joan Oltra.

Gols: 1-0 Pau Bargalló (min. 5); 2-0, Pau Bargalló (min. 6); 3-0 Sergi Llorca (min. 10); 3-1 Gonzalo Perez (min. 11); 4-1 Sergi Llorca (min. 14); 5-1 Marc Grau (min. 17); 6-1, Pau Bargalló (min. 20); 6-2 Ferran Formatjé (min. 23); 7-2 Sergi Llorca (min. 37); 7-3 Ivan Morales (min. 41).

Àrbitres: Albert barba i Joel Garcia. Targeta blava al jugador de l’Alcoi Gonzalo Pérez (min. 40) i al blaugrana Marc Grau (min. 40). Faltes: 8-8.