Barça – Reus Deportiu: Festival blaugrana (8-3)

Els blaugranes s’han retrobat al Palau amb una victòria que serveix per continuar líders invictes de l’OK Lliga

L’hoquei tornava al Palau Blaugrana un mes i mig després per l’aturada del Mundial. I ho ha fet de la millor manera possible, amb una victòria contundent del Barça davant el Reus Deportiu per 8-3. Els blaugranes així segueixen líders invictes de l’OK Lliga i es posen a vuit punts dels de Reus.

El partit ha començat de manera emotiva, ja que els jugadors del Barça han sortit a la pista del Palau Blaugrana amb una samarreta que portava un missatge de suport a Matias Pascual, lesionat durant el Mundial d’Argentina. I pel retrobament de Sergi Llorca amb el Palau per primer cop aquest curs. El de Caldes de Montbui havia tornat de lesió a l’últim partit davant el Liceo, on va marcar.

Gran primera meitat

Els blaugranes han sortit més endollats a la pista que el Reus, cosa que ha fet que els primers minuts es juguessin quasi a la seva totalitat a prop de la porteria dels visitants I no ha tardat molt a arribar el primer dels homes d’Edu Castro, al minut 7 després d’una gran rematada de João Rodrigues que res ha pogut fer el porter del Reus.

Els reusencs han tingut dues bones ocasions que, entre el pal i una bona intervenció de Sergi Fernández, han fet que no s’igualés el marcador.

Quan el partit estava en el seu punt més igualat una bona jugada del Barça a l’atac ha provocat un penal, que ha suposat la targeta blava per Sergi Aragonès del Reus. No ha fallat Helder Nunes des del punt de penal i ha posat el 2-0 als 17 minuts de partit.

I quan semblava que la primera part estava tocant el seu final, el partit s’ha obert. El Reus ha provocat un nou penal, que no ha fallat Sergi Aragonès per posar el 2-1 als 21’, i un minut després João Rodrigues, ha rematat una bola a l’aire marcant el 3-1.

Domini total culer

A la represa el partit ha començat igual que com ha acabat el primer temps, amb els dos equips cercant de manera intensa el gol. I el que primer l’ha aconseguit ha estat el Barça, una altra vegada Helder Nunes que rematava una bola dins l’àrea que li havia posat Pau Bargalló situant el 4-1 (min. 29).

El Reus ha intentat per la via ràpida tornar al partit, però s’ha trobat amb un gran Sergi Fernández que ha evitat qualsevol intent de gol visitant. Al minut 36 ha arribat la sentència blaugrana, quan la defensa del Reus s’ha adormit, i el Barça ha tret ràpidament una falta perquè amb dos tocs rematés Sergi Panadero sol davant la porteria i posés el cinquè.

Amb el partit ja controlat els blaugranes han gaudit amb la bola i amb una gran passada d’Helder Nunes, João Rodrigues ha marcat el seu tercer gol del partit i el sisè pel Barça (min. 42). I dos minuts després en un gran contracop, Marc Grau ha marcat picant-la per damunt el porter del Reus el 7-1.

Els de Reus han retallat distàncies amb un gol de Marc Julià després de la desena falta del Barça, quan quedaven 3 minuts. A la jugada següent ha replicat Pau Bargalló després de la desena falta reusenca. I finalment, quan faltaven 10 segons, Guillem Jansà ha marcat el definitiu 8-3.

Amb aquesta victòria el Barça segueix invicte a la competició domèstica i amb vuit punts sobre el Reus Deportiu. El proper repte dels d’Edu Castro serà el dissabte 3 de desembre al Palau Blaugrana davant l’Alcoi.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 8

Reus Deportiu, 3

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues -cinc inicial- Joan Pascual, Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca i Carles Grau.

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Marc Julià, Checco Compagno, David Gelmà – cinc inicial – Ferran Giménez, Joan Salvat, Guillem Jansà, Diego Rojas i Martí Zapater.

Gols: 1-0, João Rodrigues (min. 7); 2-0, Helder Nunes (min. 17); 2-1, Sergi Aragonès (min. 21); 3-1, João Rodrigues (min. 22); 4-1, Helder Nunes (min. 29); 5-1, Sergi Panadero (min. 36); 6-1, João Rodrigues (min. 42); 7-1, Marc Grau (min. 44); 7-2, Marc Julià (min. 47); 8-2, Pau Bargalló (min. 47): 8-3, Guillem Jansà (min. 49).

Àrbitres: Miguel Díaz i David Pedrola. Han amonestat amb targeta blava al visitant Sergi Aragonès. Faltes: 10-10.