Solideo Sant Cugat – Barça: Triomf per ser liders en solitari! (1-8)

Els homes d’Edu Castro han sumat una important victòria amb una golejada completada gràcies a una gran primera meitat

Golejada d’autoritat del Barça d’Hoquei (1-8). Els homes d’Edu Castro han aprofitat la desfeta del Liceo a la pista del Noia Freixenet amb un triomf de quirats materialitzada gràcies a una sòlida primera part en què els barcelonins han anotat tots els seus gols del partit per liderar la Parlem Ok Lliga en solitari.

El pròxim compromís de l’equip serà el dissabte 8 d'octubre (17.00 hores) al Palau Blaugrana contra el Noia Freixenet.

Mana el discurs blaugrana

Cop d’autoritat del Barça d’Hoquei a la pista del Solideo Sant Cugat. Els homes d’Edu Castro han completat un començament de matx inapel·lable que ha sentenciat el duel en els primers 11 minuts de partit. Els blaugranes s’han avançat en el marcador gràcies a una diana matinera de Joao Rodrigues trobada amb a una ràpida jugada després de recuperar una bona pilota en camp contrari.

Un cop oberta la llauna, els gols culers han anat caient de forma continuada. Els locals no han trobat resposta al talent culer que s’ha imposat de forma clara. Així doncs, amb els culers dominant per complet el duel, tres gols més de Joao Rodrigues, un gol de Sergi Panadero i les dianes de Pau Bargalló, Ignacio Alabart i Helder Nunes, trobat en la darrera jugada del primer temps, han conclòs uns minuts excelsos dels visitants (8-0).

Control culer per segellar el triomf

Després del pas per als vestidors, el partit ha entrat en una fas molt assossegada. Sabedors de l’àmplia renda que portaven els visitants a les seves esquenes, els homes d’Edu Castro han plantejat un partit de molt més control a través de llargues possessions. Tot i això, els locals, en una jugada aïllada, han trobat el seu primer i únic gol del partit arran d’un bon xut de Xavi Serrallonga.

Així, amb el 1-8 reflectit en l’electrònic, el partit ha avançat sense moviments en el marcador malgrat l’alternança en les possessions. D’aquesta manera, el duel ha finalitzat amb una gran golejada blaugrana que permet als barcelonins ser líders de la Parlem OK Lliga en solitari.

Solideo Sant Cugat, 1

Barça, 8

Solideo Sant Cugat: Bonneau, Farnés, Galbas, Gilabert, Serrallonga – cinc inicial – Villares, Domenech, Abel Moya, Vicen,

Barça: Carles Grau, Matias Pascual, Pau Bargalló, Joao Rodrigues, Alabart – cinc inicial –  Joan Pascual, Sergi Panadero, Marc Grau, Helder Nunes.

Gols: 1 – 0, Joao Rodrigues (min. 4); 2 – 0, Pau Bargalló (min. 5); 3 – 0, Joao Rodrigues (min. 6); 4 – 0, Alabart (min. 7); 5 – 0, Joao Rodrigues (min. 11); 6 – 0, Joao Rodrigues (min. 11) 7 – 0, Sergi Panadero (min. 19); 8 – 0, Helder Nunes (min. 25); 1 – 8, Xavi Serrallonga (min. 28).

Àribitres: Albert Barba i Oriol Pérez. Han amonestat amb targeta blava a Marc Grau.