Garatge Plana Girona - Barça: Tres en ratlla de victòries (0-4)

Garatge Plana Girona - Barça: Tres en ratlla de victòries (0-4)

Exhibint poder ofensiu i solidesa defensiva, els blaugranes s'han endut el tercer triomf en l'OK Lliga

Avancen en línia recta. L'equip d'Edu Castro ha dibuixat el tres en ratlla de victòries en la sempre complicada pista del Garatge Plana Girona (0-4). João Rodrigues (2), Pau Bargalló i Helder Nunes han estat els autors dels gols culers perquè un Barça sòlid en defensa i vigorós en atac, amb elevat encert a bola aturada, es mantingui invicte en aquestes tres primeres jornades de l’OK Lliga. 

Els culers posen els gols

El Barça s'ha presentat al Pavelló de Palau II amb intenció atacant. Una energia ofensiva que, ben aviat, s'ha dibuixat al fons de la xarxa de Jaume Llaverola. Impermeable davant Matias Pascual, però incapaç d'aturar una falta directa picada magistralment per Pau Bargalló. El pitxitxi de l'equip culer en aquestes primeres jornades s'ha apuntat la primera diana d'aquesta jornada 3. 

El 0-1 ha despertat el Garatge Plana Girona. La intensitat del conjunt local s'ha estavellat contra la defensa culer i contra les extremitats de Sergio Ferández, escudat per una bola al ferro. Aquestes aproximacions gironines han situat un context més equilibrat, que ha durat poc. 

Una combinació ràpida blaugrana que ha traçat línies impossibles de tallar s'ha encarregat de desfer la igualtat i enaltir el domini. Helder Nunes, Ignacio Alabart i João Rodrigues han estat els protagonistes del 0-2. Un resultat que ha marcat el final de la primera part, i que podria haver estat més ampli. Però s'ha topat amb un nou pal del Girona i amb dues intervencions de Jaume Llaverola a llançaments de Matias Pascual i Marc Grau -que en aquest partit s'ha enfrontat al seu germà Àlex Grau-. 

Amplien la diferència

El discurs autoritari del Barça ha continuat en la segona part. Amb un començament similar al de la primera part, ha arrencat la segona. Ara bé, aquesta vegada el porter del Girona ha sortit exitós en una falta directa picada per Pau Bargalló. No ha estat l'única vegada que el 8 ha vist com Jaume Llaverola li negava una nova diana. De nou, ha hagut d'aparèixer la figura de João Rodrigues per batre el porter del Garatge Plana Girona i escriure el 0-3.  

La superioritat barcelonista ha persistit. En conseqüència, la tercera victòria del Barça no ha perillat en cap moment. Menys quan Helder Nunes ha situat el 0-4 de penal certificant l'encert a bola aturada, i quan Sergio Fernández, que ha mantingut la porteria a zero per tercer matx consecutiu, ha seguit amb la seva inspiració; esporàdica, ja que el Girona ha maldat per construir perill atacant en aquest duel per la solidesa defensiva dels d'Edu Castro. Així doncs, el resultat ha estat un incontestable 0-4 per dibuixar el tres en ratlla de victòries a l'OK Lliga (0-4). 

Ara, el proper repte d'un victoriós Barça és l'Arenys al Palau Blaugrana, el dissabte 24 de setembre a les 12 hores. 

FITXA DEL PARTIT

Girona, 0 
Barça, 4

Girona: Jaume Llaverola, Marc Vázquez, Moi Aguirre, Àlex Grau i Litus Sánchez -cinc inicial- Pau Fernández (porter), Borja Ramon, Àlex Cantero, Marc Montilla, David Ariza
Barça: Sergio Fernández, Ignacio Alabart, Matias Pascual, Pau Bargalló i Marc Grau -cinc inicial- Helder Nunes, João Rodrigues, Sergi Panadero i Joan Pascual 

Gols: 0-1, Pau Bargalló (falta directa) (min. 4); 0-2, João Rodrigues (min. 16); 0-3, João Rodrigues (penal) (min. 32); 0-4, Helder Nunes (penal) (min. 40)

Àrbitres: Antoni Ribó i Xavier Buixeda. Han amonestat amb targeta blava Àlex Grau (min. 4). Faltes: 11-6

*Foto: Arxiu 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut