Reus Deportiu Virginias – Barça: Tot per decidir al Palau (3-2)

Reus Deportiu Virginias – Barça: Tot per decidir al Palau (3-2)

Els culers cauen a Reus i hauran de disputar dimarts el cinquè partit al Palau Blaugrana (20.15 hores) per intentar estar a la gran final de l'OK Lliga

Derrota blaugrana al Palau d’Esports de Reus, on el Barça han caigut per la mínima davant el Reus Deportiu Virginias (3-2). Els reusencs empaten (2-2) i forcen el cinquè partit de la sèrie de semifinals. Així doncs, hi haurà duel de desempat el proper dimarts (20.15 hores) al Palau Blaugrana per aconseguir un lloc a la gran final de l'OK Lliga.

 

Alabart obre la llauna

El matx ha estat marcat per la màxima igualtat sobre la pista des de l'inici, amb dos equips absolutament entregats. El Barça, a poc a poc, començava a estar millor i Alabart ha culminat aquest domini al marcador: el '3' blaugrana, aixecant i picant davant Ballart, obria la llauna (0-1, min. 10). 

Amb el pas dels minuts, i amb el suport de l'afició a les grades del Palau d’Esports de Reus, els locals han anat creixent al partit, amb un Barça que estava cada cop més incòmode, obligant a Edu Castro a aturar-ho amb temps morts. Tot i així, i malgrat tenir dues faltes directes de Marc Julià i Raúl Marín després de blaves a Pascual i Bargalló, els locals s'han topat amb un gran Sergi Fernández sota pals per arribar 0-1 al descans.

Reacció local

La insistència del Reus ha acabat obtenint el seu premi i Diego Rojas, desviant una bola dins l’àrea, igualava el matx (1-1, min. 31). El gol ha esperonat al Barça, que ha buscat amb insistència la porteria rival, topant amb el travesser en repetides ocasions. Però el gol es resistia i ha estat el conjunt local qui s'ha avançat al marcador: Compagno, amb un xut de pala, ha situat el 2-1 (min. 44).

Amb el Barça bolcat a la porteria de Ballart, arribaria un nou gerro d'aigua freda: Compagno, a porteria buida a falta de 15 segons, sentenciava el partit (3-1, min. 50). Alabart, a falta de tres segons, ha marcat el 3-2 definitiu (min. 50), però ja sense temps per empatar.

Finalment, victòria del Reus que força el cinquè partit en aquesta trepidant eliminatòria de semifinals (2-2). Els culers tindran opció de decidir la sèrie al Palau Blaugrana el proper dimarts a les 20.15 hores i aconseguir un lloc a la final de l'OK Lliga. 

Fitxa tècnica

Reus Deportiu Virginias, 3
Barça, 2

Reus Deportiu Virginias: Ballart, Rojas, Julià, Aragonès, Compagno -cinc inicial-. Ferran Giménez, Joan Salvat, Raúl Marín, David Gelmà.
Barça: Sergi Fernández, Matias Pascual, Helder Nunes, Pau Bargalló, Joao Rodrigues -cinc inicial-. Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca.
Gols: 0-1, Alabart (min. 10); 1-1, Rojas (min. 31); 2-1, Compagno (min. 44); 3-1, Compagno (min. 50); 3-2, Alabart (min. 50).
Àrbitres: Iván González, Josep Antoni Ribó. Faltes: 8-10.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut