El Barça celebra els 50 anys d’hoquei al Palau

El Barça celebra els 50 anys d’hoquei al Palau

Els culers han guanyat amb autoritat al Caldes (7-3) en el primer partit dels play-off de l'OK Lliga

Gran festa de l'hoquei al Palau Blaugrana! Els culers han guanyat al Caldes (7-3) en el primer partit dels play-off de l'OK Lliga, culminant un matí marcat per la gran celebració dels 50 anys d’hoquei al Palau Blaugrana.

Els gols d’Helder NunesMatías Pascual (x3), Pau Bargalló i Joao Rodrigues han donat la victòria i han fet vibrar a un Palau entregat en la gran festa de l'hoquei culer, que ha tingut un matí ben carregat. 

La festa, però, ha iniciat abans del partit, amb activitats per a tots els públics a l’exterior del Palau Blaugrana, on els aficionats han posat a prova la seva punteria i també hi hagut regals en joc. També s'ha habilitat un espai de signatures de Barça Legends de la secció, i ja dins del Palau, s'ha realitzat un espectacle a càrrec dels Brodas Bros, a més d’actuacions especials del Barça Dance Team i diverses sorpreses.

També, en el descans s'ha realitzat un homenatge als exjugadors de la secció que han protagonitzat tardes de glòria al mític pavelló barcelonista. Aquesta celebració forma part dels 50 anys del Palau Blaugrana, inaugurat l’octubre de 1971 amb tot un clàssic com el Barça – Reus.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut