Barça – Recam Làser Caldes: Començament idíl·lic (7-3)

Barça – Recam Làser Caldes: Començament idíl·lic (7-3)

Els blaugranes arranquen la fase de play-off amb una solvent victòria a un Palau Blaugrana que ha estat el protagonista de la festivat viscuda per als 50 anys d’hoquei al feu culer

Inici immillorable (7-3). El Barça ha començat la fase decisiva de la temporada amb un merescut triomf contra un Recam Làser Caldes que, tot i l’esforç demostrat durant tot el partit, ha anat sempre a remolc del conjunt culer. Els gols d’Helder Nunes, Matías Pascual (x3), Pau Bargalló i Joao Rodrigues han arrodonit un matí marcat per la celebració dels 50 anys d’hoquei al Palau Blaugrana.


Inici vertiginós

Sobre un parquet d’un Palau Blaugrana que estava vivint una veritable festa, l’inici del Barça ha estat impecable. Sense donar opcions en atac a un Recam Làser de Caldes que des del primer minut s’ha resignat a un paper de resistent, dos gols consecutius d’Helder Nunes i Matías Pascual, finalitzant dues bones jugades col·lectives dels culers, han avançat als blaugranes en el marcador.

Amb el primer pas fet, els homes d’Edu Castro han continuat bolcant el joc contra la porteria rival fins que al límit del primer acte han transformat la superioritat local en avantatge tangible en el marcador gràcies a una nova diana de Matías Pascual. Així, a falta de segons per a la finalització de la primera meitat, el Caldes ha retallat distàncies amb un bon gol que ha mantingut la diferència de dos gols en l’electrònic.  

El contraatac blaugrana sentència el duel

L’inici de la segona meitat ha tornat a servir per exhibir la superioritat del Barça. I és que un gol de Pau Bargalló, ulminant amb un xut potent una bona triangulació, i una jugada individual de Matías Pascual ,que ha acabat amb el seu hat-trick personal, han donat la tranquil·litat necessària als barcelonins per encarar el tram final.

A la part final del matx, els d’Edu Castro han perpetuat la seva superioritat a través de possessions més llargues i assossegades, per tal d’eixugar qualsevol pretensió vallesana. No obstant això, els visitants han aconseguit el seu segon gol a través d’una bona rematada de Marcos Blanqué. Finalment, amb el matx ja decidit, l’enfrontament ha acabat amb dos bons gols de Joao Rodrigues i amb una diana visitant de Cristian Rodríguez.

Fitxa tècnica

Barça, 7

Recam Làser Caldes, 3

Barça: Aitor Egurrola, Matías Pascual, Pau Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues – cinc inicial – Sergio Fernández, Ignacio Alabert, Sergi Panadero, Nil Roca, Sergi Roca.

Recam Làser Caldes: Gerard Camps, Sito Ricard, Xavi Rovira, Alexandre Acsensi, Cristian Rodríguez – cinc inicial – Xavier Gurri, Alvaro Giménez, Marcos Blanqué, Roger Acsensi, Roger Beltrán.

Gols: 1 – 0, Helder Nunes (min. 4); 2 – 0, Matías Pascual (min. 6); 3 – 0, Matías Pascual (min. 25); 3 – 1, Cristian Rodríguez (min. 25); 4 – 1, Pau Bargalló (min. 29); 5 – 1, Matías Pascual (min. 31); 5 – 2, Marcos Blanqué (min. 38); 6 – 2, Joao Rodrigues (min. 45); 7 – 2, Joao Rodrigues (min. 46); 7 - 3, Cristian Rodríguez (min. 47). 

Àrbitres: Albert Barba Gómez – Álvarez i Oriol Escobar López. Faltes: 9-6.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut