Barça – Recam Làser Caldes: A per la Copa amb la màxima il·lusió!

Barça – Recam Làser Caldes: A per la Copa amb la màxima il·lusió!

(18.45 hores, Esport3 i Barça TV) L’equip blaugrana inicia aquest dijous el torneig del KO que se celebra a Lleida

El Barça d’hoquei patins afronta un nou repte. La Copa 2022, que se celebra a Lleida, s’afronta amb la “màxima il·lusió”. “Tenim oltes ganes de tornar a competir un títol important, que arriba en una fase molt avançada de la temporada”, afirma el tècnic Edu Castro. L’equip blaugrana, que va acabar primer la primera volta i també la fase regular de la Parlem OK Lliga en primera posició, inicia el torneig del KO contra el Recam Làser Caldes.

El duel de quarts de final es disputarà aquest dijous (18.45 hores, Esport3 i Barça TV) a l’Onze de Setembre de la capital lleidatana. “Si no hi ha dijous, no hi ha el següent partit. Per tant, tenim els cinc sentits posats en el primer partit”. Castro subratlla que cal estar molt concentrat per superar un Caldes molt conegut i que també serà el rival dels quarts de final del play-off que comencen el 14 de maig al Palau. Ara però, toca pensar en una Copa que genera molta il·lusió: “és un format molt concentrat i l’escenari és ideal”.

L’equip ha realitzat aquest dimecres el darrer entrenament previ a la Copa. I en declaracions davant els mitjans de comunicació, Sergi Panadero també destaca que “tenim la màxima il·lusió per disputar una competició que no té marge d’error”. “Esperem començar amb bon peu contra un rival que ens obligarà a donar el millor de nosaltres per poder passar l’eliminatòria”.

El jugador osonenc admet que la Copa és un torneig especial perquè “en pocs dies es concentren grans equips i és molt difícil guanyar; has d’administrar bé totes les forces”. Sobre el rival, Panadero destaca que “el Caldes és un equip que juga molt bé i que té molt bones individualitats. Es coneixen de fa molts anys, mantenint el mateix entrenador i sistema. Els coneixem molt bé i ells també a nosaltres”. “Esperem que sigui un partit bonic per a l’espectador, ja que als dos equips ens agrada fer un bon hoquei. Els respectem molt i anirem a per totes”.

Panadero també envia un missatge als aficionats culers: “els demanem que confiïn en nosaltres. Ho donarem tot perquè se sentin orgullosos d’aquest equip i per dur aquesta copa cap a casa”.

En cas de classificació, el Barça disputaria la semfinal el dissabte (18.45 hores) contra el vencedor del Noia Freixenet – PAS Alcoi. Els àrbitres del duel de quarts de final entre barcelonistes i vallesans seran Ivan González i Albert Barba.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut