Pau Bargalló, el pitxitxi de gols i d’assistències!

Pau Bargalló, el pitxitxi de gols i d’assistències!

El ‘8’ barcelonista ha marcat 39 gols en 25 partits jugats i és, per primera vegada, el màxim golejador de la categoria

Des de la seva arribada al Barça la temporada 2016/17, Pau Bargalló ha tingut un pes destacat en el joc de l’equip, especialment a l’hora de moure la bola i de generar bones ocasions pels seus companys. Sempre amb la intenció de donar una assistència de gol i sense deixar de mirar la porteria rival. Aquesta temporada manté el seu rol de jugador assistent i, a més, s’ha destapat com a golejador. És el màxim golejador de l’equip i, a la fase regular de la Parlem OK Lliga, ha acabat al capdavant de la llista de golejadors (39 gols) i d’assistències (31) en 25 partits jugats. 

Tot l'equip ha completat una fase regular fantàstica, finalitzant les 26 jornades amb només un empat i una derrota. L'equip va igualar el millor inici de la història de l'OK Lliga (les 17 victòries del Barça 2004/05) i ha acabat primer amb vuit punts de marge sobre el Liceo, sent la millor defensa (59 gols; un menys que els gallecs) i el millor atac (170 dianes). A banda dels 39 gols de Bargalló, els altres golejadors han sigut Rodrigues (37), Nunes (23), Pascual (21), Alabart (15), Llorca (12), Panadero (11), Roca (9) i els joves Oriol Llenas, Joan Pascual i Kyllian Gil, amb un gol cadascun.

No és gens habitual que el màxim assistent també sigui el màxim golejador. Aquesta dada evidencia la condició de Pau Bargalló com un dels jugadors més complets del món. Fins ara, el seu millor registre golejador a l’OK Lliga amb el Barça era de 32 gols en 24 partits el curs 19/20 (l’última jornada no es va disputar per l’aparició del Covid).

Bargalló estrena ara la condició de Pitxitxi de l’OK Lliga després d’haver sigut problamat MVP de la competició el 2017, el 2019 i el 2020. També va ser MVP de la Copa 2017.

230 gols en 250 partits amb el Barça

En l’última jornada a Calafell (1-3), Pau Bargalló va inaugurar el marcador en el seu partit 250 amb la samarreta del Barça. Ha arribat a aquesta xifra amb unes dades que demostren el seu gran rendiment: 231 gols, 194 assistències i 213 ocasions en el cinc inicial.

Aquest curs, sumant totes les competicions, és el màxim golejador de l’equip amb 53 gols (i 37 assistències), per davant de les 46 dianes de Rodrigues.

El proper repte de l’equip barcelonista serà la Copa del Rei, que comença aquest dijous amb un Barça – Recam Làser Caldes de quarts de final. Els vallesans també seran el rival als quarts de final del play-off d’OK Lliga, que començaran el 14 de maig (12.00 hores) al Palau Blaugrana, coincidint amb la celebració dels 50 anys d’hoquei patins al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut