Parlem Calafell - Barça: Tancament rodó (1-3)

Els blaugranes sumen una nova victòria en la darrera jornada de la fase regular de la Parlem OK Lliga i la conclou amb 24 triomfs

Tancament perfecte. El Barça ha sumat la 24a victòria en la fase regular de la Parlem OK Lliga davant el Calafell (1-3). Un triomf que permet als d'Edu Castro presentar-se als quarts de final del play-off amb 73 punts. En aquesta conclusió ha destacat la figura d'Aitor Egurrola i els gols de Pau Bargalló, pitxitxi de l'OK lliga per primera vegada, Ignacio Alabart i João Rodrigues.

Bargalló es desmarca de la lògica dels porters...

Només Pau Bargalló és capaç de desfer l'empat. Aquest Parlem Calafell-Barça de la darrera jornada regular de l'OK Lliga, presentat pel passadís d’honor al conjunt local, flamant campió de la WS Europe Cup, s'ha desenvolupat amb Xando Edo i Aitor Egurrola desfent totes les aproximacions. Ambdós elencs s'han alternat els xuts en atac, però només el pitxitxi barcelonista ha estat capaç de trencar la inspiració aturadora dels porters.

Amb minuts de qualitat per als joves blaugranes, Joan Pascual i Oriol Llenas, la primera part ha acabat amb la solitària diana del culer. A la segona part, Aitor Egurrola ha tornat a agafar el protagonisme i ha negat una vegada rere l'altra la festivitat al conjunt verd. Sens dubte, que el capità blaugrana ha fet honor al seu sobrenom de pop. Ho ha aturat quasi tot, inclús un penal i una falta directa.

.... Alabart i Casas també, però torna a imperar quasi fins al final

I les intervencions de l'1 han donat ales. Perquè Ignacio Alabart ha establert el 0-2. Una diana que no ha arronsat el conjunt tarragoní, que ha aconseguit trobar l'escletxa a la porteria barcelonista. Dues celebracions  seguides que han semblat trencar la tendència exitosa dels porters. Però altre cop, Xano Edo i Egurrola han tornat a tapiar els tres ferros. Oberts als instants finals per João Rodrigues, que ha tancat el 24è triomf (1-3).

D'aquesta manera, els d'Edu Castro es presentaran als quarts de final del play-off lliguer amb 73 punts i només un empat i una derrota. L'anada contra el Recam Làser Caldes serà al Palau Blaugrana el 14 de maig (12 hores) i la tornada a Caldes de Montbui el 21 de maig.

FITXA DEL PARTIT

Parlem Calafell, 1
Barça, 3

Parlem Calafell: Xano Edo, Arnau Xaus, Martí Gabarró, Humberto Mendes i Martí Casas -cinc inicial-  Oriol Palau i Borja Espinosa
Barça: Aitor Egurrola, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Sergi Panadero i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Fernández, Sergi Llorca, Matias Pascual, Joan Pascual i Oriol Llenas

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min. 23); 0-2, Ignacio Alabart (min. 30); 1-2, Martí Casas (min. 32); 1-3, João Rodrigues (min. 50)

Àrbitre: Jonathan Sánchez i Luis Mier. Faltes: 14-12