El Barça celebrarà els 50 anys d’hoquei al Palau el dissabte 14 de maig

El Barça celebrarà els 50 anys d’hoquei al Palau el dissabte 14 de maig

La festa coincidirà amb el primer partit dels quarts de final del play-off d’OK Lliga

Culer, agafa l’agenda i subratlla el dissabte 14 de maig a les 12.00 hores. La secció d’hoquei patins celebrarà els 50 anys d’hoquei al Palau Blaugrana, coincidint amb el primer partit de quarts de final del play-off de la Parlem OK Lliga.

La jornada matinal serà tota una festa barcelonista, amb activitats per als socis i aficionats a partir de les 10.30 hores, abans del duel contra el Recam Làser Caldes.

Hi haurà una activitat per a tots els públics a l’exterior del Palau Blaugrana, on es posarà a prova la punteria dels participants i hi haurà regals en joc. També s’habilitarà un espai de signatures de Barça Legends de la secció. Ja dins del Palau, es realitzarà un espectacle a càrrec dels Brodas Bros, a més d’actuacions especials del Barça Dance Team i d’altres sorpreses.

Entrades i invitacions gratuïtes per a socis

Els socis i sòcies del FC Barcelona poden adquirir una entrada gratuïta per a aquest partit a través del web del Club, però també poden adquirir fins a 4 invitacions per carnet, si es dirigeixen de manera presencial a les taquilles del Palau Blaugrana amb horari de 9.30 a 17.30 h h, fins al divendres 13 de maig o fins a esgotar les localitats.

En el descans es realitzarà un homenatge als exjugadors de la secció que han protagonitzat tardes de glòria al mític pavelló barcelonista. Aquesta celebració forma part dels 50 anys del Palau Blaugrana, inaugurat l’octubre de 1971 amb tot un clàssic com el Barça – Reus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut