El Recam Làser Caldes, el rival del Barça als quarts de final de la Copa del Rei

El Recam Làser Caldes, el rival del Barça als quarts de final de la Copa del Rei

El conjunt blaugrana afrontarà el torneig del KO el dijous 5 a Lleida

El Barça d’hoquei patins ha conegut aquest dimecres el rival als quarts de final de la Copa del Rei. El Recam Làser Caldes serà el primer equip a batre en la competició que se celebrarà al pavelló Onze de Setembre de Lleida entre els dies 5 i 8 de maig.

Segons ha deparat el sorteig, amb el Barça com a campió d’hivern i cap de sèrie, el conjunt blaugrana i l’equip entrenat per Edu Candami s’enfrontaran el dijous 5 de maig en el duel de quarts de final. El coordinador esportiu Gaby Cairo, el tècnic Edu Castro i el jugador Helder Nunes han estat presents a l’acte realitzat a la Paeria de Lleida.

En cas de classificar-se, l’equip barcelonista disputarà la semifinal el dissabte 7 contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Noia Freixenet i el PAS Alcoi.

Abans d’afrontar la Copa del Rei, el líder de la fase regular de l’OK Lliga disputarà l’última jornada davant el Parlem Calafell (que té opcions d’acabar cinquè). I després de la Copa, començaran els play-off pel títol de l’OK Lliga, amb el primer partit de quarts de final al Palau Blaugrana davant el Recam Làser Caldes o l’Igualada Rigat (dissabte 14 de maig).

Edu Castro: "Serà un partit molt complicat"

El tècnic blaugrana, Edu Castro, ha explicat després del sorteig: "El Caldes és un rival complicat, els dos partits que hem jugat contra ells aquest any han estat molt ajustats. El precedent més recent que tenim a la Copa del Rei contra ells ja va ser un 2-1 molt ajustat que ens va costar moltíssim".

A més, ha recordat: "Vénen de fer una Golden Cup de molt nivell contra Porto i Benfica, serà un rival difícil. Tenen un joc reconeixible, però difícil de contrarestar, ens l'haurem de prendre molt seriosament per passar a la final". Finalment, afegeix: "El Barça es pren la Copa sabent que és un títol molt important de la temporada, i a més, és possible que pugui ser el rival del play-off. Un partit de tot o res on has de guanyar per poder jugar les semifinals".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut