Barça – Parlem Calafell:  Que continuï l’espectacle!

Barça – Parlem Calafell: Que continuï l’espectacle!

(20.00 hores, Barça TV) El líder de l’OK Lliga es posa al dia amb l’últim duel de la primera volta amb l’objectiu de mantenir el ple de victòries

La golejada del darrer dissabte contra el Voltregà Stern Motor (10-0) va permetre començar el 2022 amb molt bon peu. I, tres dies després, arriba una nova oportunitat per oferir el millor hoquei a l’afició barcelonista. L’objectiu és allargar la ratxa de 13 victòries consecutives a l’OK Lliga. “Haurem de fer un molt bon partit per continuar amb la mateixa línia”, afirma Edu Castro. “Intentarem reproduir els principis de joc que vam mostrar el dissabte i continuar en aquest recorregut que és l’OK Lliga, que fins ara està sortint molt bé. Però si baixes els braços, es pot complicar”.

El partit contra el Parlem Calafell, previst pel 8 de gener, era el darrer de la primera volta i va ajornar-se després de detectar-se diversos casos positius per Covid-19 a l’equip del Baix Penedès. El campió d’hivern rebrà aquest dimarts (20.00 hores; Barça TV i OKLiga.TV) un conjunt que es troba en cinquena posició després d’haver-se imposat dissabte a Alcoi (1-4).

El tècnic blaugrana destaca que el proper rival està fent “molt bona temporada”. “És un equip que sap molt bé a què juga i segur que ens ho posaran molt complicat”. A l’equip entrenat per Ferran López s’hi troben cedits dos joves de l’hoquei formatiu: Xano Edo i Martí Gabarró. “Ho estan fent molt bé i veure’ls al Palau és una bona prova per ells”. Caldrà tenir en compte també l’aportació de coneguts jugadors com Sergi Miras. “Està fent una temporada espectacular”, destaca Castro.

Aitor Egurrola també coincideix en que “serà un partit complicat des de bon inici”. “Tenen un entrenador que sap què és guanyar aquí al Palau i tindran les seves armes, però nosaltres haurem d’imposar el nostre joc”. El capità destaca que, després de 13 victòries seguides, “estem fent el joc que volem fer, els resultats ens estan acompanyant i volem arrodonir la primera volta amb una victòria”. ‘El pop’ també expressa que, a nivell personal, “em trobo bé físicament, entrenant bé i amb bones sensacions”.

Guardons per a Bargalló, Rodrigues i Castro

Pocs minuts abans de l’inici del duel entre Barça i Calafell s’entregaran guardons de la Parlem OK Lliga a tres blaugranes: Pau Bargalló rebrà l’MVP Octubre-Novembre i João Rodrigues rebrà l’MVP desembre. Edu Castro i el cos tècnic recolliran el guardó corresponent al millor entrenador del mes de desembre.

D’altra banda, la RFEP ha comunicat aquest dilluns unes modificacions en el calendari. La Copa es disputarà entre els dies 5 i 8 de maig (estava prevista pel 24-27 de febrer). D’aquesta manera, el primer partit dels quarts de final del play-off es disputaran el 14 de maig.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut