Garatge Plana Girona – Barça: L’últim esforç del 2021!

Garatge Plana Girona – Barça: L’últim esforç del 2021!

(12.30h, OKLiga.TV) El líder de l’OK Lliga busca la 12a victòria en el partit 200 d’Edu Castro a la banqueta blaugrana

El triomf contra el Lleida ha afegit una nova dosi de confiança en un equip que buscarà la dotzena victòria consecutiva a la Parlem OK Lliga. Ho farà aquest diumenge (12.30 hores, OKLiga.TV) a la pista del Garatge Plana Girona. “És l’últim esforç abans de la petita aturada del Nadal”, comenta Castro, alertant que “el Girona té millor joc del que diuen els resultats”.

L’equip blaugrana s’ha exercitat aquest dissabte per afrontar el duel, ja amb Aitor Egurrola, Pau Bargalló i Nil Roca disponibles. El pitxitxi João Rodrigues també valorava, després de fer un hat-trick contra el Finques Prats Lleida que “tenim molt bones sensacions”. “És molt important aconseguir la victòria perquè ens donaria molta confiança de cara al 2022”. Sergi Panadero també afegia que l’equip té la “il·lusió de tancar l’any de la millor manera”.

El Barça ja va enfrontar-se a l’equip entrenat per l’exblaugrana Ramon Benito i per Marc Comalat en el segon partit de Lliga Catalana (1-6). Els gironins, dotzens a la taula, s’han reforçat recentment amb el golejador Raul Pelícano i compten amb l’experimentat porter Jaume Llaverola i amb els jugadors Gerard Pujol, Litus Sánchez, Gere Rovira, Marc Vázquez, Àlex Grau, Moi Aguirre i Hugo Laguna.

El partit 200 amb Edu Castro

El partit d’aquest diumenge serà el partit 200 des de l’inici de l’etapa d’Edu Castro com a màxim responsable de la banqueta blaugrana (2017). A falta d’un duel, el balanç de resultats és de 175 victòries, 14 empats i 10 derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut