Amistós contra el Recam Làser Caldes al Palau Blaugrana

Amistós contra el Recam Làser Caldes al Palau Blaugrana

Els jugadors que no estan disputant l’Europeu han conclòs la setmana amb un test exigent

El Barça d’hoquei patins ha conclòs una nova setmana de preparació sense els cinc internacionals que estan disputant l’Europeu d’hoquei patins. En la darrera sessió de la setmana, el grup entrenat per Edu Castro ha disputat un partit amistós davant el Recam Làser Caldes (8a posició a la Parlem OK Lliga).

Després d’haver-se exercitat des de dilluns amb un destacat protagonisme dels joves de l’hoquei formatiu, Aitor Egurrola, Matias Pascual, Nil Roca i Sergi Llorca han competit al costat d’Oriol Llenas, Kyllian Gil, Joan Pascual, Lluc Sitjà, Pau Curtiellas i Arnau Martínez. Sergi Fernández no ha pogut estar present al Palau Blaugrana per una gastroenteritis.

El primer equip descansarà durant el cap de setmana, en que es disputarà la final de l’Europeu (dissabte a les 21.00 hores). El proper entrenament per preparar el Barça – Noia Freixenet del diumenge 28 (19.00 hores, Barça TV i Esport3) serà el dilluns, mentre que Sergi Panadero, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, João Rodrigues i Helder Nunes s’incorporaran a la dinàmica d’equip el dimecres.

Per la seva banda, el Barça B disputarà dissabte la cinquena jornada d’OK Lliga Plata a la pista del Raspeig (20.00 hores). A la mateixa hora, el Barça C acabarà la primera volta de Nacional Catalana a la pista del Vila-seca. L’Aleví també jugarà el dissabte a la pista del Girona (15.30) mentre que Llars Mundet acollirà, el matí de diumenge, els duels del Juvenil contra el Vilanova (11.30) i del Junior davant l’Igualada (13.00).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut