Amistós contra el Barça B per mantenir el ritme de competició

Amistós contra el Barça B per mantenir el ritme de competició

El primer equip i el filial disputen un intens entrenament al Palau Blaugrana per acabar la setmana

En la primera setmana d’entrenaments sense els internacionals, el primer equip d’hoquei patins ha realitzat les sessions preparatòries amb un protagonisme destacat de jugadors de l’hoquei formatiu. I en el darrer dia de treball, aquest divendres, s’ha realitzat un partit amistós contra el Barça B amb l’objectiu de mantenir el ritme de competició durant el mes de novembre.

Aitor Egurrola, Sergi Fernández, Matias Pascual, Nil Roca i Sergi Llorca han compartit pista amb un total de tretze integrants de la base: Arnau Martínez, Oriol Llenas, Kyllian Gil, Manel Hernández, Joan Pascual, Lluc Sitjà, Pau Curtiellas, Carles Aguilera, Joan Ruano, Jan Munné, Gabriel Cairo, Joan Gangonells i Guillem Belarte.

El proper partit del Barça a l’OK Lliga serà el diumenge 28 (19.00 hores) al Palau, contra el Noia Freixenet. El Barça B també té descans a OK Plata mentre que el Barça C rebrà el Piera el diumenge (16.00h) en la sisena jornada de Nacional Catalana.

La resta de partits de l’hoquei formatiu seran el dissabte, amb el Junior jugant a Vic (15.30) i el Juvenil a Sant Hipòlit de Voltregà (15.30). L’Aleví rebrà a Llars Mundet l’Igualada E (19.00) i l’Infantil s’enfrontarà al SHUM Frit Ravich (20.30).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut